به گزارش کیشوند نیوز، خلیل علیرضایی در این ارتباط گفت: بازرسان این مرکز از بهداشت محیط مدارس اعم از آب، فاضلاب، سرویس های بهداشتی، سیستم دستشویی ها، آبرسانی و آبخوری ها، بوفه ها، و در کل وضعیت بهداشتی همه مدارس بازرسی کردند.
وی در خصوص عرضه مواد غذایی در بوفه مدارس گفت: بازرسان بر عرضه مواد غذایی در بوفه های مدارس که باید «پایگاه تغذیه سالم» باشند را نظارت می کنند.
علیرضایی افزود: در این بازدیدها رعایت بهداشت فردی توسط عرضه کنندگان مواد غذایی اعم از داشتن روپوش، فراگیری آموزش های لازم و دارا بودن کارت بهداشت نیز مورد بازرسی قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: این نظارت ها هم بر فضای بوفه ها که باید مناسب طبخ و عرضه غذا باشند و هم بر نوع غذایی است که بوفه های مدارس تولید و توزیع می کنند انجام می شود.
این مسئول ادامه داد: جلوگیری از عرضه سوسیس، کالباس و نوشابه های گازدار در این بوفه ها یکی از موارد مهم بازرسی هاست.
علیرضایی زاده گفت: در این بازدیدها توصیه های لازم بهداشتی، همچنین در خصوص عدم عرضه محصولات غیر مجاز در مدارس داده میشود./روابط عمومی مرکز توسعه سلامت کیش