به گزارش کیشوند نیوز از پایگاه خبری پلیس، ستواندوم “ساسان درویشی” در این گفتگو خاطرنشان کرد: فردی که قصد ورورد مواد مخدر به صورت بلع معده ای به جزیره کیش را داشت، دستگیر و جهت عکسبرداری به بیمارستان کیش انتقال و مشخص گردید دارای مواد مخدر به مقدار ۱۱۰ گرم از نوع ” شیشه ” به صورت بلع معده ای می باشد.
ستواندوم “ساسان درویشی” با تشریح خبر دستگیری یکی دیگر از قاچاقچیان مواد مخدر گفت: عوامل این یگان قبل از ورود مسافران به سالن مسافربری و کنترل توسط دستگاه ایکس ری به حرکات و رفتار فرد جوانی مشکوک می شوند.
“ساسان درویشی” افزود: ماموران این پاسگاه، متهم را جهت بررسی به اتاق بازرسی هدایت و در بازرسی بدنی از متهم موفق به کشف یک کیلو مواد مخدر از نوع “حشیش” که به طرز ماهرانه ای بر روی کمر خود جاسازی نموده بودند می شوند.
فرمانده پاسگاه انتظامی و دریابانی بندرگاه کیش، همچنین از کشف تعداد ۳۲ هزار و پانصد عدد قرص غیرمجاز ترامادول از یک جوان ۲۵ ساله ای که با خودروی شخصی قصد ورود به جزیره را داشت خبر داد.
ستواندوم “ساسان درویشی” در پایان گفتگو مجددا تاکید کرد که ماموران این پاسگاه با تلاش شبانه روزی اجازه نخواهند داد که عده ای با توزیع و ورود موادمخدر به جزیره زیبای کیش فضای پاک این منطقه را آلوده سازند.
گفتنی است، متهمان به همراه مواد مخدر مکشوفه جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شدند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود