حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده امروز با اشاره به خشکسالیهای اخیر در استان هرمزگان، اظهار کرد: در سالهای اخیر شاهد بروز خشکسالی در استان هرمزگان وسایر استانهای کشور بودیم.
وی با اشاره به کمبود بارش باران در سالهای اخیر، بیان کرد: کاهش نزول رحمت الهی بخشی از مومنین جامعه را نگران کرده است. حقیقتا یکی از مسائلی که در بحث نزول باران در جامعه اسلامی مورد غفلت قرار گرفته است، تضرع از خداوند متعال در خصوص بارش باران است که باید بیشتر مورد تاکید باشد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با ذکر این نکته که در چنین شرایطی از خداوند متعال برای نزول بارش آسمانی درخواست شود، عنوان کرد: بنا داریم که بعد از ظهر یکشنبه مورخ هشتم بهمنماه نماز باران را با حضور عموم مردم برگزار کنیم همچنین با توجه به تلاقی این روزها با ایامالبیض ماه رجب، توصیه میکنم که سه روز قبل از اقامه نماز باران در روز یکشنه، به مدت سه روز قبل از آن روزه گرفته شود.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده با ذکر این نکته که این مراسم با شکوه در منطقه «پنجهعلی» برگزار میشود، تصریح کرد: نماز باران باید در خارج از شهر و در بیایان اقامه شود و منطقه «پنجه علی» بهترین موقعیت در این زمینه را دارد.
انتهای پیام/
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود