به گزارش کیشوندنیوز، سرهنگ مهدی توانگر با اشاره به اینکه طرح ساماندهی موتورهای شارژی از ۱۷ آذر سال گذشته در کیش آغاز شد، گفت: تاکنون بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ موتورشارژی پلاک گذاری شده است.
وی با توصیه به استفاده از کلاه ایمنی به راکبان موتورهای شارژی، گفت: طرح ساماندهی موتورهای شارژی با همکاری دیگر بخشهای مرتبط در کیش اجرا شده است.
سرهنگ توانگر افزود: طراح و مشاوره طرح ایجاد پیست تردد موتورهای شارژی در بخش جنوبی جزیره درحال تهیه طرح است و امیدواریم بتوانیم جایگاهی برای تردد موتورهای شارژی به عنوان یکی از جاذبههای جزیره کیش ایجاد کنیم.
وی افزود: تقریبا ۴۰ درصد از برخوردها در تصادفات جزیره کیش ناشی از موتورهای شارژی بود که ۲۰ درصد نقش اساسی در ایجاد سانحه رانندگی داشتند و خوشبختانه با اجرای طرح ساماندهی موتورهای شارژی این رقم به ۳۰ درصد و تقریبا در ۱۵ درصد از تصادفات نقش اصلی را موتورهای شارژی دارند.
وی ملاک قانونمندی را داشتن پلاک و ثبت آن در سامانه مرکز شماره گذاری و رعایت قوانین رانندگی برشمرد و گفت: موتورهای شارژی بدون پلاک از اول تیر توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود