به گزارش کیشوندنیوز، عبدالنبی شرفی با بیان اینکه شیوه نامه طراحی فضاهای سبز شهری این جزیره به تازگی تدوین شده است اظهار داشت: این شیوه نامه که توسعه اقدامات با توجه به پوشش گیاهی بومی و اقلیم متناسب آن تدوین شده به زودی به مرحله اجرا در می آید.
وی اضافه کرد: شرکت عمران، آب و خدمات در تدوین این شیوه نامه ضوابط طراحی فضاهای سبز شهری را بومی سازی کرده است و در نظر دارد بر اساس آن علاوه بر توجه به گیاهان و درختان بومی کاشت درخت کنوکارپوس در این جزیره را به دلیل اثرات رقابتی غالب این گونه گیاهی بر گیاهان همجوار و توسعه ریشه ها بهصورت سطحی و در نتیجه تخریب تاسیسات زیرزمینی و ابنیه محیط اطراف، ریزش برگ ها و بذر در اکثر فصول سال، ایجاد بو نامطلوب در اثر رطوبت جوی یا خیس شدن توسط باران و هزینه بالای هرس و شکنندگی در مقابل باد شدید، محدود شود.
مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات گفت: بر اساس شیوه نامه توسعه و نگهداری فضای سبز جزیره کیش کاشت گونه های بومی از جمله کهور ایرانی، انجیر معابد، برخی مرکبات، گل کاغذی، چریش و سایر گیاهان با رعایت فاصله به جای غرس کونوکارپوس توسعه پیدا می کند.
وی اضافه کرد: دستورالعمل ممنوعیت کاشت کنوکارپوس به زودی به نهالستان های جزیره و ورارد کنندگان نهال اعلام می شود تا بتوان در نزدیک ترین زمان ممکن از جایگزینی گونه های بومی استفاده کرد.
جزیره کیش علاوه بر جنگل های بومی دارای ۷۰۰ هکتار فضای سبز است که توسط شرکت عمران، آب و خدمات در سطح شهر ایجاد شده است./ایرنا
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود