به گزارش کیشوندنیوز، در بازی پایانی مسابقات هندبال ساحلی باشگاهها و دسته جات آزاد بانوان کشورعصر دیروز دو تیم اصفهان و کیش به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان با وجود بازی روان وزیبای بازیکنان کیش نماینده اصفهان موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ کیش را شکست داده و عنوان قهرمانی را از آن خود کند .
نیمه اول این دیدار ۱۲-۱۷ به سود اصفهان تمام شد اما در نیمه دوم کیش توانست با نتیجه ۱۶-۳ به بازی برگردد. در نهایت در بازی تن به تن با حساب ۵-۲ اصفهان برنده و قهرمان شد.
همچنین در دیدار رده بندی نیز بعلت عدم حضور اشتادسازه در این دیدار تیم نایبند بندرعباس با نتیجه ۲ -۰ مقام سوم را کسب کرد. نماینده مشهد چهارم شد وتیمهای تحقیق و توسعه آینده تهران و تاسیسات دریایی پنجم وششم شدند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود