به گزارش کیشوندنیوز، متن بیاینیه بدین شرح است:
وَلْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ ۚ وَأُولَٰئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ. ( ال عمران آیه ۱۰۴)
مردم شریف و بزرگوار جزیره زیبای کیش
با سلام و درود
نمایندگان منتخب شما در ( پنجمین ) دوره شورای اسلامی شهر کیش با لحاظ شرایط، ویژگی ها و قانون مناطق آزاد در صدد برآمدند تا ضمن استفاده از ظرفیت های قانونی نهاد شورا، موانع رشد و توسعه کیش را رفع کنند ولی در همه حال خود را موظف می دانند تا با دفاع از حقوق شهروندان کیش، نسبت به عمران و آبادی کیش از هیچ کوششی دریغ نکرده و در این راه از همه عاشقان و دلسوزان کیش حمایت قاطع داشته باشند.
مواضع مسئولانه و حکیمانه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن زاده در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نماز جمعه بازتاب گسترده ای در رسانه های محلی، منطقه ای و ملی داشت.
شورای اسلامی شهر کیش لازم می داند تا ضمن حمایت از بیانات دلسوزانه امام جمعه محترم کیش درباره مسائل مربوط به تضییع حقوق بیت المال و اتلاف منابع کیش که صرف اجرای پروژه های فاقد توجیه اقتصادی و غیر کارشناسی مانند فرودگاه هندورابی و …. شده یا می شود، اعلام داشته و در این رابطه آن را از مطالبات جدی مردم می داند و از همه مسئولین مرتبط و مراجع قانونی درخواست می نماید تا ضمن ورود به این موضوع از تکرار اینگونه پروژه ها در آینده ممانعت گردد.
والسلام علیکم و علی عبادالله الصالحین
شورای اسلامی شهر کیش