به گزارش کیشوندنیوز، رضا رشیدپور چند سالی است کافه تایم لپس را در کیش راهاندازی کرده است.
فعالیت این کافه با حواشی همراه بوده و مدتی il توسط پلیس اماکن پلمب شد.
رشیدپور بعد از تعطیلی فعالیت دیجی ها در کیش اعلام کرد که کافهداری را در کیش رها میکند و در این راستا فیلمی هم در فضای مجازی منتشر کرد اما همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد.
رشیدپور روز گذشته در توئیتر در توجیه شخصی که گفته بود چرا قیمتهای منوی کافه تایم لپس گران است، نوشت: “پسرم قیمت مواد اولیه در کیش به دلایل واضح از سرزمین اصلی بالاتر است. چندین سال است که منتظر رونق گردشگری و گشایش اقتصادی در این جزیرهی بینظیر هستیم. چیزی که دقیقا خلاف آن عمل شد.”
جای سوال اینجاست که اگر مواد اولیه در کیش نسبت به دیگر شهرها گران هست که واقعاً هم هست، ولی چرا فستفودیهای دیگر با کیفیتهای بهتر و قیمتهای پایینتر خدمات ارائه میدهند؟!
پیشنهاد میشود بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش نظارت دقیقتری بر روی نرخ این کافه داشته باشند تا بیشتر از این به گردشگری کیش لطمه نخورد.
آقای رشیدپور هم بهتر است بهجای توجیه گرانی کافهاش، بر کیفیت کار خود تمرکز داشته باشد، تا بتواند مشتری بیشتری جذب کند و بهدنبال روشهای غیر معمول برای جذب گردشگران خاص نباشد.
هزینه پرسنل خوب و اجاره مکان , دیزاین داخلی و مواد اولیه با کیفیت بالا و … تو قیمت ارایه خدمات تاثیر داره
مگه کسی مجبور شده بره رستوران ایشون همه قیمت خدمات غذایی هست
ساده بکار نگاه نکنید باید دستی در آتش داشت