به گزارش کیشوندنیوز، تعداد نخلهای با تنههای پوسیده، پوک و توخالی، باریک و خمیده در کیش در حال افزایش است و رفته رفته باید شاهد مرگ تدریجی و سقوط آنها در طوفانها باشیم.
پیش تر عنوان شده بود که شوری و کم بودن آب برای آبیاری و بالا بودن PH خاک از جمله موارد مهمی است که باعث ضعف درختان شده و بالتبع باعث شده حشرات چوبخوار به آنها حمله کنند و این وضعیت را برای آنها به وجود بیاورند.
کارشناسان متعددی برای احیای درختان نخل آمدند و رفتند اما به نظر میرسد همچون درخت سبز لور کار بسیاری از آنها از دوا و درمان گذشته باشد.
اما سوال اینجاست که با وجود وضعیت نامناسب درختان نخل کیش و هجوم آفات به آنها، چه اصراری بر تکثیر این درختان در سالهای اخیر وجود دارد؟ درختانی که با این وضعیت، حتی دیگر عاملی برای زیبایی شهر هم نیستند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود
1 دیدگاه برای “سرنوشت شوم درخت لور در انتظار نخلهای کیش + فیلم”
نظرات بسته شده اند.
درخت نخل باید آب زیاد داده شود و اطراف درخت نخل باید از سطح زمین حدود یک متر خاک ریخته بشه که ریشه ها داخل خاک حرکت کنه و تنه محکمی داشته باشه اگر درختان نخل حیاط منازل نگاه کنید متوجه میشوید چقدر شاداب و سرحال و تنه محکمی دارند ولی داخل بلوارها نگهداری اصولی نیست