به گزارش کیشوندنیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مرحله دوم میز خدمت این هفته با هدف سرعت بخشیدن در دریافت و رسیدگی به درخواستهای مردمی با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش برگزار خواهد شد.
همچنین نخستین ملاقات مردمی در دومین مرحله میز خدمت چهارشنبه های هر هفته در معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.
میز خدمت آبان ماه امسال در معاونت ها و شرکت های تابعه سازمان منطقه آزاد کیش “شرکت عمران، آب و خدمات، معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری و مدیریت حقوقی، امور قراردادها و املاک ” چهارشنبه های هر هفته به ترتیب “یازدهم، هجدهم و بیست و پنجم” از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار می شود.
میز خدمت آذرماه امسال در معاونت های “توسعه مدیریت، فرهنگی اجتماعی، عمرانی و زیر بنایی و مدیریت کار و خدمات اشتغال و مدیریت بازرسی و پاسخگویی به شکایات” چهارشنبه های هر هفته به ترتیب “دوم، نهم، شانزدهم، بیست و سوم و سی ام” از ساعت ۱۰ تا ۱۲ جهت پاسخگویی به مطالبات مردمی و رسیدگی به مشکلات کیشوندان برگزار خواهد شد.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود