به گزارش کیشوندنیوز، سرهنگ ” علی اصغر جمالی ” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: با دریافت گزارشی مردمی مبنی بر فعالیت یک باندتوزیع کننده موادمخدردرسطح جزیره کیش موضوع در دستور کار ماموران عملیاتی فرماندهی انتظامی ویژه کیش قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد فردی سابقه دار با همکاری همدستان خود با استفاده از خانه های اجاره ای مواد مخدر را دپو و نسبت به فروش اقدام می کند.
سرهنگ جمالی تصریح کرد: مأموران کلانتری۱۱ انقلاب و پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی با تشکیل ۴ تیم در یک عملیات منسجم و هماهنگ باح هماهنگی دستگاه قضائی از منازل اجاره ای بازرسی که ۴۸ کیلو گرم انواع مواد مخدر کشف و ۳ نفر فروشندگان مواد مخدر دستگیر و متهمان پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضائی اعزام شدند.
فرمانده انتظامی ویژه کیش از عزم جدی پلیس در برخورد با سوداگران مرگ خبر داد و خاطر نشان کرد: ساماندهی خانه های شبانه (اجاره ای) نیاز جدی کیش بوده و اجاره دهندگان به بهانه سود بیشتر از اجاره واحدها به متخلفان خودداری کنند.
گفتنی است، از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۳۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ۹ باندسوداگر مرگ در جزیره کیش متلاشی شده است.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود