به گزارش کیشوندنیوز به نقل از تسنیم، رحمان ساداتنجفی، جامعه بازاریان را تشکلی خدمات محور عنوان کرد و اظهار داشت: از ابتدای اسفندماه و همزمان با شیوع ویروس کرونا و با توجه به محوریت گردشگری در کیش، جلسات منظم شورای سلامت با حضور نمایندگان تمام جوامع جهت کنترل بیماری کرونا برنامهریزی شد.
وی با اشاره به همکاری بخش خصوصی و دولتی در کیش، گفت: از دهم اسفند ماه پویشی با عنوان حمایت از بهرهبردارها و مستاجرین به جهت بخشش اجاره بهای املاک تجاری راهاندازی شد و حدود ۴۰ درصد از مالکین در این طرح از حق اجاره خود گذشتند.
رئیس جامعه بازاریان کیش ادامه داد: موج دوم کرونا از یک طرف، و نوسانات شدید ارزی از طرفی دیگر پیامدهای نگرانکنندهای برای کسبه داشته که سرمایهی آنها را کاهش داده است.
وی با اشاره به جریمههای سنگین مالیاتی که کسبه کیش با تصور معافیت مالیاتی که سهوا اطلاعات نادرست بارگذاری میکردند، گفت: حدود دوماه با استخدام نیروهای پارهوقت، جهت تکمیل و ارائه اظهارنامه مالیاتی به اعضا بهصورت کاملا رایگان خدمات داده میشود.
مالیات بر درآمد کارکنان مناطق آزاد، تصمیمی غلط و مغایر با قانون است
وی با ابراز تاسف از بخشنامههای دولتی که با نادیده گرفتن قوانین مناطق آزاد صادر میشوند، گفت: رأیی که در دیوان مالیات اداری مبنی بر دریافت مالیات بر حقوق کارکنان مناطق آزاد صادر شد از جمله قوانینی است که مانع کمک به اقتصاد کشور پیرو فعالیت در چنین منطقه جغرافیایی و آب و هوا میشود.
رئیس جامعه بازاریان کیش با تاکید بر اهمیت ورود قوه قضائیه در این پرونده افزود: در کلیه بخشهای دولتی و خصوصی مناطق آزاد و تشکلهای صنفی، تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن رئیس قوه قضائیه داریم تا حقوق کارکنان مناطق آزاد، تضییع نشود و این موضوع مجدد بررسی شود.
سادات نجفی، درخواست پیگیری از طریق مجلس شورای اسلامی را، راه دوم برای ملغی کردن این قانون عنوان و تصریح کرد: استقرار گمرک در مناطق آزاد امری کاملا مغایر با قانون و غیرقابل اجرا بوده که با دستور موقت دیوان عدالت اداری کشور متوقف شد.
حجم واردات کالای مسافری مناطق آزاد تنها دو درصد میزان واردات کالای قاچاق کشور است
وی، حجم واردات تحت عنوان کالای مسافری به مناطق آزاد را در مقایسه با کالای قاچاقی که به کشور وارد میشود، بسیار ناچیز عنوان کرد و گفت: آمار کالای وارداتی به مناطق آزاد در زمانی که هیچگونه محدودیت و سهمیهبندی وجود نداشت، تنها دو درصد میزان واردات کالای قاچاق در کشور است.
وی تاکید کرد: مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، باید در رفع موانع موجود با رایزنی مدیران در مرکز، مشکلات تولیدکنندگان را جهت واردات مواد اولیه و انتقال آن به سرزمین اصلی، حل کنند.
رئیس جامعه بازاریان کیش با اشاره به اینکه بازاریان کیش تا پایان اردیبهشتماه بیش از یکهزار میلیارد تومان زیان دیدهاند یادآور شد: اگر این روند ادامه پیدا کند، قطعا کسبه ورشکست خواهند شد.
سادات نجفی، با تاکید بر تشویق برندهای معتبر و تسهیلاتی مانند تخفیف ۲۰درصدی در عوارض، تصریح کرد: در سالهای اخیر و در پی تحریمها، تجارت از شکل متعارف خود خارج شده و نمایندگان برندها توان حفظ عاملیت خود را از دست دادهاند.
سادات نجفی، میانگین تعداد شکایات از کسبه بازارها را حدود ۵۰ مورد در روز عنوان کرد و گفت: کلیه شکایتها در اسرع وقت و همیشه به نفع مصرفکننده و گردشگر، بدون نیاز به ارجاع به دادگستری، حل و فصل شدهاند.
رئیس جامعه بازاریان کیش، با تاکید اینکه کیش محکوم به پیشرفت است، گفت: از اصحاب رسانه توقع شفافیت در کار و انتقاد سازنده و منطقی و بهدور از غرضورزی داریم و تقاضا میکنیم که همواره “منافع کیش” را در نظر بگیرند.