به گزارش کیشوند نیوز به نقل از روابط عمومی موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش، مسابقات راگبی ساحلی آقایان جام سردار شهید قاسم سلیمانی با حضور ۶ تیم پسران شیراز، کرمان و سردار اسلامشهر در گروه یک و کنگره ۶۰ ، داتیس شیراز و خمسه زنجان در گروه دو صبح روز سه شنبه در محل پلاژ آقایان آغاز شد.
تیم ها در مرحله مقدماتی به صورت دوره ای با یکدیگر به رقابت پرداختند و چهار تیم با راهیابی به مرحله نیمه نهایی برای رسیدن به دیدار فینال با یکدیگر رقابت کردند که تیم های کنگره ۶۰ داتیس شیراز با پیروزی برابر پسران شیراز و سردار اسلامشهر به دیدار فینال راه یافتند.
در دیدار فینال این دوره از مسابقات تیم کنگره ۶۰ با پیروزی برابر تیم داتیس عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد. تیم پسران شیراز هم با پیروزی برابر حریفش به مقام سوم رسید.
تیم کرمان نیز به عنوان تیم اخلاق و مهدی طاهری از تیم سردار اسلامشهر به عنوان فنی ترین بازیکن این دوره از رقابتها معرفی شدند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود