به گزارش کیشوندنیوز از ایرنا ، حجت الاسلام حسن علیدادی چهارشنبه شب در آئین گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر که در جوار مزار شهدای گمنام کیش در مسجد امام حسن (ع) برگزار شد به معیارهای سنجش قدرت یک کشور در دنیای امروز اشاره کرد و افزود: میزان جمعیت ، جغرافیا و توانایی حکومت در بسیج مردم از مهمترین معیارها است .
امام جمعه کیش تصریح کرد: کشور ما در هر سه مولفه یعنی داشتن ، جمعیت جوان ، فعال ، تحصیلکرده و با بصیرت ، جغرافیای مهم و استراتژی و توانایی در بسیج مردمی قدرتمند است .
وی گفت: آن دسته از کسانی که نگاه معنوی ندارند ایمان را از محورهای قدرت نمی دانند و نقش رهبری را تنها در حکومت مورد توجه قرار می دهند .
وی افزود: ایران از لحاظ جغرافیایی در موقعیت حساس ، مهم و استراتژیک قرار گرفته است و همین بس که کیلومترها از مرزهای ما آبی و دسترسی به آبهای آزاد نیز سهل الوصول است .
حجت الاسلام به وجود ۱۰۰ نقطه استراتژیک در جهان اشاره کرد و گفت : ازاین تعداد ۱۴ نقطه فوق استراتژیک و مهم است و سهم ما از این گستره با عظمت تنها دو نقطه است.
وی ایران را در قدرت بسیج نیروها بسیار بی نظیر دانست و افزود: حکومت مرکزی به ویژه نقش بی بدیل رهبری در این زمینه نقشی ممتاز دارد که نمی توان نمونه آن را در جهان پیدا کرد .
امام جمعه کیش با یاد آوری فعالیت چهار جریان سیاسی پیش از انقلاب در سالهای ۵۶ و ۵۷ اظهار کرد : خط امام ، ملی – مذهبی ها ،گروهکهای چپ و سلطنت طلبان از جریان مهم فعال بودند.
وی افزود :مقلدان امام افرادی مکتبی بودند و به فتوای امام عمل می کردند،ملی – مذهبی ها و میانه روها به مذهب اعتقاد داشتند اما آن را در چارچوب ملیت می دیدند ،و گروههای چپ گرا نیز به جنگ مسلحانه اعتقاد داشتند و سلطنت طلبان هم منتقد حکومت بودند هم آن را قبول داشتند.
وی به تفاوت شیوه ، سطح و حجم مبارزه این چهار گروه اشاره کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب گروه های سوم و چهارم تحمل پیروزی انقلاب را نداشتن%
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود