مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان اینکه دکل حفاری الوند بهمن پارسال برای انجام تعمیرات اساسی با استفاده از ظرفیت شرکتهای داخلی به کیش منتقل و از اسفند تعمیرات آن آغاز شده است، گفت: با توجه به پیشرفت مناسب برنامه تعمیراتی، پیشبینی میشود حداکثر تا اردیبهشت سال آینده، آماده انجام عملیات حفاری شود.
وی افزود: آخرین بار، بیش از ده سال پیش تعمیرات این دکل در خارج از کشور انجام شده، اما هماکنون این کار از سوی پیمانکاران داخلی در حال انجام بوده و از پیشرفت مناسبی برخوردار است.
بر اساس این گزارش، در این بازدید شهسوار ارغش، مدیر منطقه عملیاتی کیش ضمن قدردانی از حمایتهای همهجانبه مدیرعامل شرکت درباره تسریع در پرداختها و تفویض اختیارات به تیم منطقه عملیاتی در فرآیند برگزاری مناقصات، گزارش کاملی از اقدامهای انجام شده در دوره تحویلگیری دکل، پیشرفت و چالشهای اجرای پروژه مطرح کرد.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود