به گزارش کیشوندنیوز، سرهنگ ” علی اصغر جمالی” در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، اظهار کرد: در راستای اجرای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور ، اجرای طرح ویژه برخورد با سارقان، مالخران و خرده فروشان مواد مخدر در دستور کار این فرماندهی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: 16 واحد گشت تخصصی آشکار و نامحسوس تشکیل ، که موفق شدند 11 سارق و مالخر و 35 معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.
سرهنگ جمالی با بیان اینکه تاکنون 15 فقره از اموال مکشوفه موتورسیکلت های شارژی و پمپ های آب و…. به مالباختگان تحویل و شناسایی صاحبان دیگر اموال نیز در حال انجام است افزود: همچنین در این طرح 35 معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر نیز دستگیر شدند.
جمالی یادآور شد: با نصب دوربین های پایش تصویری در سطح شهر و دوربین های چهره خوان در مبادی ورودی می توان از ورود این افراد جلوگیری و آنان را تحت کنترل بیشتری قرارداد که این مساله مستلزم حمایت سازمان منطقه آزاد کیش استت.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش همچنین خاطرنشان کرد: کیش جای امنی برای افراد متخلف نیست و با همکاری خوب مردم و تماس با سامانه 110 و ارائه گزارشهای مردمی نیروهای پلیس با افراد متخلف قانون شکن برخورد خواهند کرد.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود