به گزارش کیشوندنیوز، امروز در خبری به نقل از مسیح اله صفا رئیس جامعه هتلداران کیش عنوان شد که ورود پراید و پیکان به کیش ممنوع است و این موضوع واکنش هایی را در پی داشت.
سعید پورزادی در این رابطه گفت: هیچ گونه محدودیتی برای ورود خودرو به کیش نداریم، و شعار ما این است که کیش برای همه ملت عزیز و شریف ایران است و همه می توانند تشریف بیاورند.
وی با اعلام اینکه ظرفیت های کیش محدود است اظهار داشت: تمهیدات لازم برای میزبانی از گردشگران نوروزی دیده شده و امیدواریم که میزبانان خوبی برای هوطنانمان باشیم.
با این حال طبق اعلام دبیر ستاد نوروزی کیش، ورود خودروهایی مانند ون، تاکسی، کامیون و کامیونت، وانت، مینی بوس و موتورسیکلت از سرزمین اصلی به جزیره کیش در ایام نوروز ممنوع است.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود