به گزارش کیشوندنیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی کشاورز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با افتتاح بیمارستان فوق تخصصی دامپزشکی که با سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق شده است، گفت: ساخت این بیمارستان، گام ارزشمندی در حوزه سلامت جزیره و تسهیل درمان انواع گونه های حیوانی در کیش و واکسیناسیون آنها جهت جلوگیری از شیوع بیماری هایی که با منشا حیوانی است موثر واقع خواهد شد.
وی تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد کیش از تمام پروژه های همراه با توسعه متوازن در جزیره حمایت می کند.
ضیا بارچی پور جراح، دامپزشک و سرمایه گذار این طرح، گفت: این مجموعه علاوه بر حیوانات خانگی به تمام گونه های حیوانات، پرندگان، آبزیان، حیوانات وحشی و اهلی، اسب، شتر و گوسفندان در امر واکسیناسیون نیز خدمات ارائه می دهد.
گفتنی است این مجموعه در زمینی به مساحت۱۳۰۰ مترمربع با زیربنایی بالغ بر ۶۵۰ مترمربع در دو طبقه ساخته شده است و ارزش ریالی سرمایه گذاری در این طرح ۵۵ میلیارد ریال عنوان شده که فرصت های جدید شغلی برای ۱۲ نفر را فراهم کرده است.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود