به گزارش کیشوندنیوز به نقل از صداو سیما، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: شرکت هواپیمایی ایران ایر در یک ماه بازی ۸۴ پرواز خواهد داشت و قیمتهای بلیت بازی به قطر از مبداهای مختلف همان قیمت تعیین شده است.
محمدی بخش افزود: مبداهای پروازی کیش، لامرد و تهران با شرکت ایران ایر و مبداهای مشهد اصفهان و همچنین کیش با قطر ایرویز خواهد بود.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بابیان اینکه جریمه فرودگاه قطری ۳۰ هزار دلار است افزود: پروزاها دقیق تنظیم شده و چنانچه شرکت هواپیمایی ایران ایر به هر دلیلی دچار تاخیر شود هواپیمای پشتیبان را فقط باید از ناوگان خود تامین کند.
محمدی بخش گفت: سهمیه ایران برای تماشای مسابقات جام جهانی ۲۱ هزار نفر است و اگر فردی قصد اقامت در قطر ندارد میتواند بلیت رفت و برگشت را تهیه و به ایران بازگردد در غیر این صورت باید از قبل وضعیت اقامت خود را مشخص کند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود