به گزارش کیشوند نیوز، رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: در راستای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران داخلی و خارجی در جزیره کیش مرکز توسعه سلامت کیش تلاش نموده است از اول بهمن ماه با راه اندازی تیم های ویژه نظارتی تمامی اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی ،بهداشتی را به صورت مستمر مورد بازرسی قرار بدهند.
دکتر رضانیا با اشاره به جذب جمعیت زیاد میهمانان نوروزی و گردشگران در ایام نوروز گفت: این طرح در قالب ۶ تیم بصورت اکیپ دو نفره از اماکن حساس و میهمانپذیرها بازدید صورت می گیرد.
این مسئول افزود: رستوران، اغذیه فروشی، هتل ها، فستفودها، نانواییها و بیرونبرها و مراکز عمدهفروشی مواد غذایی از واحدهای تحت شمول این طرح هستند.
دکتر رضانیا افزود: هدف از اجرای این طرح، بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی در صنوف جهت فراهم نمودن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز است.
وی ابراز داشت:بر اساس این طرح تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضهکننده مواد غذایی و صنوف حساس باید نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کنند.
این مسئول با تاکید بر رعایت این اصول ابراز داشت : چیزی که در این طرح مورد تاکید و اهمیت قرار می گیرد، بحث ایمنی و بهداشت و کیفیت مواد غذایی است بنابر این انتظار داریم همه صنوف همکاری خوبی داشته باشند
رضانیا تصریح کرد: این اکیپ ها موظف اند پوشش نظارتی کامل را بر اماکن اقامتی و مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی بخصوص مراکز و اماکن حساس داشته باشند.
دکتر رضانیا گفت: رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است که بازرسان بهداشتی به آن اهمیت می دهند.
وی خاطر نشان کرد: به منظور رفاه حال کیشوندان و مسافران، کارکنان حوزه بهداشت کیش باشماره تلفن ۰۷۶۴۴۴۲۳۳۱۱ در زمان اداری و شماره ۰۹۳۶۶۸۵۸۰۸۵ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی شکایات بهداشتی هستند.