به گزارش کیشوندنیوز و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در نشستی با حضور مدیر عامل شرکت توسعه بنادر و فرودگاهها، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزادکیش، مدیران بخش های مرتبط و نمایندگان کمیته های نوروزی و بخش های خصوصی فعال در هندورابی برگزار شد در خصوص برنامه های جزیره هندورابی برای میزبانی از گردشگران نوروزی بحث و تبادل نظر شد.
بررسی ظرفیت های جزیره هندورابی، نیاز سنجی امکانات لازم در زمینه گردشگری برای بازدید کنندگان و تمهیدات رفاهی برای گردشگران از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
گفتنی است طرح توسعه جزیره هندورابی به عنوان جزیره آرامش با دستور رییس جمهور در سال 93 آغاز شد و با اقدامات انجام شده فرودگاه، بندرگاه، هتل و برخی امکانات گردشگری برای علاقمندان در این جزیره بکر فراهم شده است.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود