به گزارش کیشوندنیوز به نقل از خبرنگار خبرگزاری پليس :سرگرد ” محسن بابايي” رئيس پليس فتا کيش در خصوص اين خبر اظهار داشت: با توجه به ايام بازگشايي مدارس، کلاهبرداران با ترفند فروش لوازم تحرير ارزان قيمت اقدام به کلاهبرداري از هموطنان مي کنند و هموطنان فريب تبليغات اغوا کننده فضاي مجازي را نخورند و آگاه باشند ارزاني بيدليل ميتواند يکي از ترفندهاي مجرمين اينترنتي باشد.
“سرگرد بابايي” در ادامه افزود: افراد سودجو و کلاهبردار با اعلام قيمتهاي بسيار پايينتر از قيمت بازار براي لوازم التحرير و با تبليغات کذب در فضاي مجازي و شبکههاي اجتماعي، شهروندان را اغفال کرده و آنان را به صفحات جعلي(فيشينگ) هدايت و اطلاعات حساب بانکي آنها را سرقت و از آنان کلاهبرداري ميکنند.
وي بيان کرد: هموطنان فريب تبليغات اغوا کننده فضاي مجازي را نخورند و آگاه باشند ارزاني بيدليل ميتواند يکي از ترفندهاي مجرمين اينترنتي باشد.
اين مقام انتظامي گفت: در آستانه نزديک شدن به فصل بازگشايي مدارس و افزايش خريد لوازمالتحرير مراقب کلاهبرداران در پوشش فروش ارزان قيمت لوازم التحرير باشيد.
وي با اشاره به پویش خريد امن، از کاربران درخواست کرد: براي انجام خريدهاي اينترنتي از جمله خريد لوازم التحرير به فروشگاه هاي اينترنتي مجاز و شناخته شده که داراي نماد اعتماد الکترونيکي هستند، مراجعه و از اعتماد به صفحات و سايتهاي ناشناخته خودداري کنيد.
رئيس پليس فتا جزيره کيش از شهروندان درخواست نمود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مجرمانه مراتب را از طريق سايت پليس فتا به آدرس الکترونيکي WWW.FATA.GOV.IR و يا تماس با شماره 096380 مرکز فوريتهاي سايبري پليس فتا اطلاع رساني کنند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود