کد خبر : 2835
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۸:۲۴
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای جشنواره غذای سالم در زینبیه پایگاه هوایی کیش برگزار شد بسته هستند

جشنواره غذای سالم در زینبیه پایگاه هوایی کیش برگزار شد

جشنواره غذای سالم در زینبیه پایگاه هوایی کیش برگزار شد

به مناسبت ترویج مصرف غذای سالم با محوریت مصرف کم نمک و چربی و پیشگیری از سرطان جشنواره غذایی در زینبیه پایگاه هوایی کیش با همکاری مرکز توسعه سلامت کیش برگزار شد.

به گزارش کیشوندنیوز، بیتا ابراهیمی؛ کارشناس تغذیه مرکز توسعه سلامت کیش در این برنامه آموزشی با توجه به بسیج ملی تغذیه در مورد نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی بسته های مواد غذایی و اصلاح الگوی مصرف قند و نمک و چربی صحبت کرد.
وی در رابطه با اهداف این نشانگرهای تغذیه ای از جمله شناخت و افزایش اطلاعات تغذیه ای مصرف کننده و انتخاب آگاهانه موادغذایی، لزوم و ضرورت وجود این نشانگرها بر  بسته های مواد غذایی نظیر روغن ها، تفسیر هر یک از این رنگها، مبنای تعیین این رنگها و نیز شاخص های موجود در این نشانگرها از قبیل قند، نمک، اسیدهای چرب ترانس و چربی ها صحبت کرد.
ابراهیمی همچنین در مورد اصلاح الگوی مصرف نمک و قند و چربی، ارتباط  مصرف نمک زیاد با بروز بیماری هایی نظیر فشارخون بالا، پوکی استخوان و سرطان معده و نیز مقادیر مجاز مصرف نمک، لزوم توجه به مقادیر پنهان نمک در مواد غذایی و ارتباط بروز مشکلاتی نظیر افزایش فشار خون و اضافه وزن و… با مصرف چربی های حیوانی، آموزش سبک الگوی صحیح تغذیه به کودکان و نیز توصیه به مصرف کمتر قندها و چربی ها و مواد غذایی سرخ شده  و فست فودها و… آموزش هایی ارایه داد.
 در پایان داوران با تاکید بر سلامت مواد اولیه غذایی ،رنگ ،طعم و نبوغ در تهیه و تزیین غذا ها به 5نفر که بالاترین امتیاز را کسب کردند جوایزی از طرف مرکز توسعه سلامت کیش اهدا شد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php