به گزارش کیشوندنیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، طبق ماده ۸۸ قانون نظام صنفی کشور، دبیرخانه هیات عالی نظارت مکلف است با همکاری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی، نسبت به تهیه آئیننامه اجرایی حاکم بر تشکیل و فعالیت تشکلهای صنفی در مناطق آزاد کشور اقدام کند تا پس از تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت به اجرا در آید که تا کنون این قانون عملیاتی نشده بود.
با محقق شدن این مهم، تشکل های صنفی در مناطق آزاد رسمیت یافته و با تشکیل یک سازمان صنفی متمرکز، کلیه امور صنفی و تشکل ها سازماندهی می شود.
نشست تدوین آیین نامه چگونگی فعالیت اصناف در مناطق آزاد با حضور نمایندگان مرکز اصناف کشور، دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، شورای هماهنگی فعالین اقتصادی و نمایندگان مناطق آزاد کیش، ارس، انزلی، چابهار،قشم و ماکو در جزیره کیش از ۹ تا ۱۱ مهر سال جاری در جزیره کیش برگزار شد.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود