به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، به دنبال اطلاع رسانی سوگیرانه برخی رسانه های زرد و معاند در خصوص «سوگواره تابستانی کیش» به اطلاع می رساند؛ این سوگواره با هدف توسعه گردشگری مذهبی و ترویج فرهنگ عاشورایی در ماه های محرم و صفر اجرایی خواهد شد و موضوعات مطرح شده در خصوص جایگزینی این سوگواره به جای جشنواره تابستانی کیش، مصداق شیطنت و تشویش اذهان عمومی محسوب می شود.
امید است رسانه ها با دقت نظر در بازتاب اظهارات، این سازمان را در پیشبرد اهداف خود که همانا ارایه بهترین خدمات فرهنگی و گردشگری به ایرانیان عزیز در سراسر کشور است یاری نمایند.
برگزاری سوگواره های عاشورایی در ایام ماه های محرم و صفر در جزیره کیش دارای سوابق زیادی است و از برنامه های پر مخاطبی می باشد که هر ساله مورد استقبال ساکنان جزیره و گردشگران از اقصی نقاط کشور قرار گرفته است.
امسال جزیره کیش در ایام ماه های محرم و صفر میزبان رویدادهای متنوع و فاخر می باشد که برنامه های این رویداد به اطلاع محبین و عاشقان اهل بیت رسانده خواهد شد.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود