محمود فتوحی فیروزآبادی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در معارفه رئیس پردیس بین الملل این دانشگاه در کیش هدف از ایجاد مناطق آزاد را اشتغالزایی ،ایجاد درامد،جلب سرمایه وسرمایه گذار عنوان کرد و افزود : یکی از عوامل مورد نیاز که می تواند به این اهداف جامعه عمل بپوشاند وجود مراکز آموزش عالی در منطقه است که هم از بعد تربیت نیروی انسانی و هم از نظر انجام فعالیت های تخصصی مورد توجه است .
فتوحی با بیان اینکه تلاش دانشگاه افزایش ارتباطات بین المللی است گفت : این ارتباط می تواند به نحوی از خروج دانشجویان داخلی به خارج از کشور جلوگیری کند.
در ادامه علی اصغر مونسان، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، ضمن تاکید بر اهمیت علم و دانش در طول تاریخ بشری گفت: در طول تاریخ بشری علم و عالمان جایگاه ویژه ای را بسته به درک و پیشرفت جوامع داشته اند لذا تکریم این بخش از جمله مسائلی است که همه جوامع بر آن تاکید دارند و تبلور آن را می توان در دانشگاه ها دید.
وی افزود: ما در سازمان منطقه آزاد کیش نیز همواره سعی کردیم که از فعالیت های دانشگاهی حمایت کنیم تا کیش به عنوان مرکز علم، فرهنگ و هنر دیده شود کما اینکه امروز نیز با وجود پتانسیل های موجود کیش به عنوان مرکز فعالیت های دانشگاهی شناخته می شود.
دکتر مونسان درادامه با اشاره به حمایت های این بخش از دانشگاه ها گفت: ما همواره سعی کرده ایم که در بخش های مختلفی نظیر تخفیفات در عوارض ساخت و ساز، ارائه زمین ارزان و عدم اعمال هیچگونه فشاری برای پرداخت از جانب دانشگاه ها از آنان حمایت کنیم اما بنا داریم که بر مبنای تاکیدات دبیر شورای عالی مناطق آزاد، در سال آینده بخشی از هزینه های دانشگاه ها را برای ساخت و ساز در دهکده دانشگاهی تقبل کنیم و کمک کنیم که این دانشگاه ها در دهکده دانشگاهی حضور پیدا کنند.
مونسان ضمن ابراز امیداوری از رشد جهشی دانشگاه های حاضر در کیش گفت: امیدواریم که با رفع شدن موانع مختلف از جمله مشکلاتی که پیش روی بین المللی شدن دانشگاه ها وجود داشت، شاهد حضور دانشجویان خارجی در کیش باشیم لذا امیدواریم که برند دانشگاه صنعتی شریف همچنان در کیش پررنگ و با کیفیت تر از قبل باقی بماند. در این راستا ما نیز همه حمایت های لازم را جهت افزایش و ارتقای کیفیت این بخش خواهیم داشت.
حجت الاسلام علیدادی، امام جمعه کیش نیز با تاکید بر اهمیت علم و دانش دردین مبین اسلام ونظام جمهوری اسلامی گفت: انسان به عنوان گل سر سبد عالم ملک و هستی به شمار می رود که اوج رشد و کمال او را می توان در علم اندوزی جستجو کرد.
وی افزود: دانشگاه محل فرهیختگان و پرورش استعدادهای درخشانی است که هر کدام در علم وفن خاصی حرف نخست را می زنند به خصوص که در دوران پس از انقلاب اهمیت این بخش بیش از پیش چهره نشان داده است لذا لازم است که از زحمات ریاست سابق این مجموعه جناب آقای دکتر مظفری تقدیر کنم و از انتخاب شایسته دکتر سلک غفاری که به خوبی تمام ابعاد کیش و پتانسیل های آن را می شناسند، تشکر کنم.
سوابق دکتر سلک غفاری:
دکتر سلک غفاری از اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ مسئولیت ریاست دانشکده مهندسی و علوم دانشگاه صنعتی شریف را برعهده دارند. ایشان از مهرماه سال ۱۳۸۸ بعنوان عضو هیات علمی همکاری خود را با دانشگاه صنعتی شریف در پردیس بین الملل شروع نمودند. ایشان تا کنون مسئولیتهای اجرایی متعددی در دانشگاه را برعهده داشته اند. از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ بعنوان مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، و از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ در معاونت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه مشغول فعالیت بوده اند. ایشان در حال حاضر عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک و مکاترونیک بوده و زمینه های پژوهشی مورد علاقه ایشان سیستم های میکروالکترومکانیکی، رباتیک، رباتهای توانبخشی و افزایش توان میباشد. ایشان بیش از ۲۰ پایان نامه کارشناسی ارشد را راهنمایی و بیش از ۶۵ مقاله علمی را در مجلات و کنفرانسهای بین المللی منتشر نموده اند.