دکتر محمدرضا رضانیا، گفت: این رقم شاخص کوچکی نیست و رقم جهانی آن ۴ تا ۶ درصد است و در برخی از شهرهای کشور این شاخص تا ۹ درصد نیز رسیده است.
وی گفت: شهرستان بندرلنگه با ۱هزار و ۳۸۰ بیمار مثبت شناسایی شده ۷۸ مورد فوتی داشته است.
دکتر رضانیا افزود: شاخص به دست آمده نشان دهنده خدمات با کیفیتی است که به بیماران جزیره کیش ارائه می شود.
وی با بیان این که ۹۶ نفر از بهترین نیروهای حوزه بهداشت در کنترل و مهار ویروس کووید۱۹ در این مجموعه فعالیت می کنند، گفت: این افراد به صورت مرتب برای دریافت مهارتهای جدید تحت آموزش هستند و به روز بودن اطلاعات و تخصص آنان بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در کنترل اپیدمی کرونا بسیار موثر بوده است.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش درخصوص اجرای طرح قرنطینه و ارائه خدمات ویژه به بیماران مبتلا به ویروس کووید۱۹ افزود: هیچ منطقه ای در کشور نقاهتگاهی مانند نقاهتگاه کیش ندارد و مراقبت ۱۴ روزه از ابتدا شناسایی بیمار مثبت با جدیت تمام و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی ابلاغ شده از سوی شورای سلامت کیش اجرا می شود.
دکتر رضانیا، جمع آوری و انتقال زباله، ایاب و ذهاب بیمار برای مراجعه به بیمارستان و تحویل غذا در منزل به خصوص برای افراد بی بضاعت به صورت رایگان ارائه می شود.
رضانیا افزود: اقدامات و تامین بخشی از این خدمات و ملزومات بیماران با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، بخش خصوصی و مرهون تلاش شبانه روزی ۹۶ نیروی بهداشت کیش است.
وی با بیان اینکه حوزه درمان، در قبال کسی که به بیمارستان مراجعه می کند خدمات درمانی ارائه می شود ولی در بخش بهداشت این گونه نیست و باید افرادی که ناقل این بیماری هستند شناسایی و درمان شوند، افزود: در این مدت بیش از ۸۰۰ هزار نفر مسافر در کیش تردد داشتند و در واقع ۸۰۰ هزار نفر جمعیت جزیره کیش به صورت متغیر افزایش یافته است و با توجه به جمعیت ۴۰ هزار نفری این منطقه، در قبال همه آنها کارهای محیطی را با جدیدت تمام انجام دادیم و این اقدامات همچنان ادامه دارد.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با اشاره به حدود ۲۵ رده گروه فعالیتی در کیش که نباید کنار بیماریابی بی اهمیت شمرده شوند گفت: بر اجناس تاریخ گذشته ای که در سوپرمارکت ها عرضه می شد نظارت های حداکثری بر قرار است و از ابتدای شروع بیماری کرونا پرسنل به صورت ۱۶ ساعته و حتی ۲۱ ساعته در طول شبانه روز نسبت به شناسایی بیماران مبتلا به کرونا و نظارت بر اماکن عمومی فعالیت دارند و شاخص های بهداشتی و درمانی در کیش از شاخص های خوبی بر خوردار است
دکتر محمدرضا رضانیا با تاکید بر این که خبرنگاران باید فعالیت بهداشت درمان را در دو بعد ارزیابی کنند، افزود: خبرنگار برای این که مقایسه کنند این حوزه در چه وضعیتی قرار دارد باید بر اساس شاخص های به دست آمده اقدام کنند.
وی گفت: هر چند خدمات ارائه شده بالاتر از خدمات استانی است ولی این مطالبات مردمی وجود دارد و با حمایت های سازمان منطقه آزا کیش یک سری خدمات در این منطقه بیشتر ارائه می شود و باید بخش خصوصی نیز به حوزه درمان ورود پیدا کند به خاطر این که بخش درمان نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.