به گزارش کیشوند نیوز به نقل از خبرگزاری فارس در کیش، محمدرضا سعیدی امروز در مراسم رونمایی از وبسایت و پوستر دومین ماراتن بینالمللی «برنامهنویسی سلامت ایران»، نوآوری را ریشه اصلی تحول اقتصادی در دنیای امروز عنوان کرد و اظهار داشت: ریشه نوآوری ایجاد انگیزه است، باید انگیزههای مربوط به کارآفرینی را ایجاد کرد تا زمینه حضور افراد و نخبگان در این رخدادها فراهم شود.
وی، «ریسکپذیری، نوآورانه بودن و هدفگذاری» را سه ویژگی یک کارآفرین دانست و افزود: وقتی که از تیمهای مختلف برای به اشتراک گذاشتن ایدهها استفاده میکنیم، زمینه افزایش یادگیری برای ما فراهم میشود، اگر چالشهای ما بزرگ هستند باید برای آن ارزش قائل شویم و تیمها را برای حل مسائل بزرگ آماده کنیم.
معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه کشورمان در سالهای گذشته در بحث نوآوری چندین پله ارتقاء پیدا کرده است، تصریح کرد: نقطه امید آینده کشور، نیروی انسانی جوان تحصیلکرده و علاقهمند به نوآوری و کارآفرینی است.
سعیدی ادامه داد: در خروجی کارآفرینی در دنیا رتبه ۱۶ را داریم و این نشان میدهد که هر جا ساماندهی و سرمایهگذاری کردهایم، نتیجه خوبی گرفتهایم.
وی ادامه داد: امروز در شناسایی فرصتها در زمینه نوآوری ضعیف هستیم و این رخدادها زمینه شناسایی فرصتها را برای ما فراهم میکند که تقویت شوند، هر کاری که از دست ما برآید برای برگزاری هرچه بهتر این رخداد انجام میدهیم.
معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: در نوآوری و کارآفرینی باید خودمان باشیم و مبتنی بر مسئله و چالشهای خودمان حرکت کنیم، این نوآوریها باید مبتنی بر زندگی و شرایط زندگی مردم باشد و در برگزاری این رخداد اگر خود اهالی کیش و دانشجویان این جزیره درگیر شوند، بسیار خوب است.
وی، نوآوری را بدون کار تیمی بیمعنی دانست و گفت: خوبی «ایونت هاکاهلث» این است که رقابت به صورت تیمی انجام میشود، باید بیشتر به سمت بخش خصوصی برویم، وظیفه دولت هم این است که بسترهای لازم را فراهم کند.
سعیدی گفت: کیش باید مرکز اتصال فناوری داخل و خارج چه به صورت آورده و چه به صورت رفته، شود؛ برگزاری چنین رخدادهایی نقطه آغاز خوبی برای رسیدن به این هدف است، این اتفاقات زمانی رخ میدهد که همه ما با هم کار کنیم، از دوستانی که برای این رویداد زحمت میکشند تشکر میکنم و امید است که بتوانیم زمینه همکاری خوبی برای شما داشته باشیم.
گفتنی است، ماراتن «برنامهنویسی سلامت ایران» بهعنوان رویکرد جدید دانشگاههای بزرگ دنیا برای تسریع در رشد و ورود تکنولوژیهای روز به حوزه سلامت است که آغاز این رویدادها از سال ۲۰۱۲ و تحت حمایت آژانس سلامت دولت کانادا بوده که طی سالهای اخیر بیش از ۶۰ هلثهکتون در دانشگاههای مطرح دنیا برگزار شده است.