رئیس بیمارستان کیش اظهار داشت: پیشتر موافقت اولیه تاسیس واحد خونگیری ثابت در این جزیره اخذ شده بود که به منظور تکمیل زیرساخت های اهدای خون و تامین نیازهای خونی بیمارستان سازمان انتقال خون کشور موافقت اولیه خود با تاسیس مرکز تهیه فرآورده های خونی نیز اخذ شده است.
وی اضافه کرد: ارتقا کیفیت خدمات درمانی، افزایش ایمنی در ارایه خدمات، ایجاد رضایتمندی برای بیماران و مراقبت از خون از جمله اهداف تاسیس این مرکز در جزیره کیش است.
نادعلی نژاد افزود: به صورت میانگین بیماران این بیمارستان در هر ماه نیازمند ۵۰ کیسه خون و ۲۰ کیسه فرآوردههای خونی هستند و با توجه به فاصله این جزیره تا سرزمین اصلی و همچنین افق توسعه فعالیت های بیمارستان در راستای گردشگری سلامت تاسیس واحد خونگیری ثابت و مرکز استخراج فرآورده های خونی در دستور کار این بیمارستان قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون در مواقع عادی و حتی اضطراری نه چندان شدید با مشکل تامین خون مواجه نشده ایم اضافه کرد: اما هر بار که نیازمند پلاکت خونی باشیم حداقل باید یک روز منتظر باشیم تا از تهران، بندر عباس یا سایر نقاط کشور از طریق هواپیما به این بیمارستان پلاکت ارسال شود.
فعالیت بیمارستان کیش سال ۱۳۷۲ شروع شده و مرحله سوم این بیمارستان در سال ۱۳۹۲ افتتاح و ظرفیت بیمارستان از ۳۲ تخت به ۶۴ تخت افزایش پیدا کرد.
این بیمارستان در جزیره کیش با هدف ارایه خدمت به بومیان، ساکنین و گردشگران تاسیس شده و از سال ۱۳۹۲ هدف و رویکرد آن به سمت گردشگری سلامت با توجه به پتانسیل های بالقوه این جزیره پایه ریزی شد.
جزیره کیش در ۱۸ کیلومتری کرانه باختری ایران واقع شده و ۴۴ هزار نفر جمعیت را در خود جای داده است./ایرنا