• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
14

شرکت سرمایه گذاری اوراق صکوک منتشر می کند

  • کد خبر : 16448
  • 12 شهریور 1398 - 22:09
شرکت سرمایه گذاری اوراق صکوک منتشر می کند

شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با انتشار اوراق “صکوک اجاره” تامین مالی ۳ هزار میلیارد ریالی می شود.

به گزارش کیشوند نیوز به نقل ازشرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه، سازمان بورس و اوراق بهادار، موافقت اصولی عرضه عمومی صکوک اجاره شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش (سهامی خاص) را به ارزش ۳ هزار میلیارد ریال به منظور تامین منابع لازم جهت سرمایه گذاری در راه اندازی ترمینال دوم فرودگاه بین المللی کیش صادر نمود.

بر این اساس دارایی مبنای انتشار این اوراق ملک ویلایی با کاربری مسکونی می باشد که توسط نهاد واسط از شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش خریداری شده و سپس بصورت اجاره به شرط تملیک به وی واگذار می گردد.

این اوراق ۴ ساله و با نرخ اجاره بهای ۱۸ درصد می باشد که این اجاره بها هر سه ماه یک بار توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به حساب دارندگان اوراق واریز می گردد. ناشر این اوراق شرکت واسط مالی دی سوم (با مسئولیت محدود) بوده و عرضه آن در صورت دریافت مجوز انتشار، از طریق شرکت فرابورس ایران صورت خواهد گرفت.

ضامن این اوراق بانک مسکن بوده و بازارگردان و متعهد پذیره نویس آن شرکت تامین سرمایه بانک مسکن است. همچنین، عامل فروش این اوراق شرکت کارگزاری بانک مسکن می باشد.

صکوک چیست؟

اصطلاح صکوک برگرفته از واژه عربی صک به معنای چک، نوشته بدهکار، سفته و قبض بدهی است و به طور معمول، به عنوان اوراق قرضه اسلامی تعریف می‌شود.
در کشورهایی که دارای جمعیت مسلمان زیادی هستند، استفاده از ابزارهای مالی متعارف مانند اوراق قرضه، کارایی و مقبولیتی ندارد. بر این اساس دولت‌ها و شرکت‌های اسلامی و یا شرکت‌های اسلامی فعال در کشورهای غیراسلامی که بدنبال تأمین مالی و مدیریت بدهی خود هستند نیازمند یافتن جایگزین‌هایی مطابق با اصول اسلامی می‌باشند. صکوک ابزار نوینی است که در کشورهای اسلامی به جای اوراق قرضه به کار گرفته می‌شود.
در سال‌های اخیر رشد ابزارهای مالی اسلامی که به صکوک شهرت یافته بسیار چشمگیر بوده است. تا جایی که بر اساس آمار، تا پایان سال ۲۰۰۶ میلادی ارزش کل صکوک منتشر شده بالغ بر۵۰ میلیارد دلار عنوان شده است. کشورهای بحرین، مالزی، قطر و آلمان به عنوان پیشگامان در این زمینه شناخته شده‌اند.
در حالت کلی می‌توان صکوک را اوراق بهادار مبتنی بر دارایی، با درآمد ثابت یا متغیر، قابل معامله در بازار ثانویه و مبتنی بر اصول شریعت دانست.
 
لینک کوتاه : https://kishvandnews.ir/?p=16448
تبلیغات بنری تلگرام

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.