به گزارش کیشوندنیوز از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نان به عنوان کالایی اساسی و ضروری دارای اهمیت ویژه ای در سبد مصرفی خانوارها بوده و غذای اصلی و پایه بسیاری از مردم در کشور های جهان را تشکیل می دهد. روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B (تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین) مورد نیاز بدن را تامین می کند. بیشک تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود.
اداره غله و تعزیرات آرد و نان جزیره کیش نیز سعی دارد تا کیشوندان و گردشگران نان با کیفیتی را در جزیره کیش تهیه کنند.
در این راستا، تعداد ۳۰ واحد نانوایی سنتی از جمله ۹ واحد نانوایی بربری، ۱۲ واحد لواش ،۴ واحد تافتون و ۵ واحد سنگک و همچنین۴ واحد نانوایی فانتزی در مناطق مختلف جزیره کیش به فعالیت مشغول هستند.
در طول سال گذشته، ۵ میلیون و ۶۱۷ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم انواع آرد از شهر بندر عباس به صورت دولتی و از شهرهای شیراز، تهران، کرج و گنبد کاووس به صورت آزاد تهیه شده است.
در این مدت اداره غله و تعزیرات آرد و نان ۱۲۸۱ بازدید از نانوایی ها داشته که از این تعداد ۱۴۸ بازدید با همکاری مشترک مرکز توسعه سلامت کیش بوده است. در این بازدید ها از ۵۹۸ قرص نان تست جوش شیرین به عمل آوردند. مکان نانوایی ها نیز از نظر رعایت موازین بهداشتی نظارت شد و ۷ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت تعطیل و به ۱۵ مورد از شکایات شهروندان در خصوص کیفیت نان رسیدگی شد.
شایان ذکر است، با تمهیدات اندیشیده شده، همیشه انبارهای آرد نانوایی های جزیره به منظورتامین نیاز شهروندان و گردشگران به میزات آرد مصرفی برای ۲ هفته ذخیره دارد.