به گزارش کیشوندنیوز، باز هم یک مراسم دیگر در میکامال کیش برگزار شد که متأسفانه حدود شرعی در آن رعایت نشده بود و دخترانی بهصورت گروهی در سالن این مال، شروع به رقص باله کردند.
طالبی دارستانی عضو سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در واکنش به ویدئوی رقص باله منتشر شده از این مراسم نوشت:
“گفته میشود مجموعه میکامال که تبدیل به یک رقاصخانه رسمی در جمهوری اسلامی شده، متعلق به مهدی جهانگیری است. سوال؛ عدم ورود دادستان به این هنجار شکنی آشکار و شکستن حدود الهی از چه نشات میگیرد؟!”
نصب اولین مجسمه زن بدون حجاب کشور، برگزاری کنسرتهای مختلط خیابانی با رقص مختلط با وضعیت فاجعه بار، رقص یک زن در مراسم افتتاحیه پیست یخی و… تنها چند نمونه ازاقدامات این مال است که به نظر میرسد این مرکز مأموریت قبح شکنی و ترویج سبک زندگی غربی در جزیره کیش و اشاعه آن به کل کشور را دارد.
برخی معتقدند بدهیهای سنگین میکامال باعث شده تا به اجرای برنامههایی رو بیاورد که بتواند در معرض دید قرار بگیرد و برای خود به نوعی تبلیغات خوبی را به راه بیاندازد، اما برخی دیگر این اقدامات را حساب شده و با هدف قبح شکنی و ترویج سبک زندگی غربی عنوان میکنند.
همین چند روز قبل رفتارهای مشابه و حتی خیلی ضعیفتر در کشور واکنشهای تندی را از سوی فعالان فرهنگی و مذهبی و مسئولان مربوطه به همراه داشت و حتی باعث برکناری چند مسئول شد.
بهطور نمونه جشنواره خواجه عطا با خیل عظیم جمعیت ساکنان خونگرم استان هرمزگان در شهر بندرعباس برگزار شد، در بخشهایی از گوشه و کنار این جشن بزرگ و سنتی ویدئوهایی بیرون آمد و رفتارهایی صورت گرفت که واکنشهایی را به همراه داشت.
این جشنواره واکشن مدیریت حوزه علمیه، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، رئیس سازمان بسیج دانشجویی و دیگر فعالان فرهنگی استان هرمزگان را به همراه داشت و حتی کار به پلاکارد نویسی خودجوش در بزرگداشت روز ۹ دی نیز رسید.
امام جمعه بندرعباس و نماینده ولی فقیه در هرمزگان در خطبههای روز گذشته به جشنواره خواجه عطا پرداخت و گفت:
” رقص مختلط و حضور زنان و مردان در مراسم بهصورت نامناسب، قطعا حرام است و نباید ترویج شود. رقص سنتی هرمزگان شامل حرکات موزون و متوازن است که با فرهنگ بومی سازگار است، اما رفتارهای غیرشرعی در این مراسمها قابلقبول نیست. اگر مجوزی برای چنین برنامههایی صادر میکنید، باید نظارت دقیقی بر آن داشته باشید. نباید پس از بروز ناهنجاریها، مسئولیت را انکار کنید. بخش زیادی از این جشنواره خوب برگزار شده، اما درصد کمی از آن مشکلساز بوده که باید اصلاح شود. “
مطمئناً اگر چنین جشنی و حتی بدتر از آن هم در جزیره کیش برگزار میشد، از هیچ تریبونی صدایی بیرون نمیآمد و همگان بی تفاوت از کنار آن عبور میکردند و حتی اگر فردی به آن میپرداخت چه بسا با اعمال فشار برخی روبهرو میشد!
گرچه همواره اقداماتی در حوزه مقابله با اینگونه ناهنجاریها از سوی برخی دستگاههای مسئول در جزیره کیش صورت میگیرد اما جای سوال است که جایگاه تریبوندارهای فرهنگی و مذهبی جزیره کیش در مقابله با چنین ناهنجاریهای حساب شده، کجاست؟
تریبون نماز جمعه کیش که باید همواره در خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگی باشد، متأسفانه طی سالیان اخیر در مقابله با موضوعات صورت گرفته شده در این مال، سکوت را اختیار کرده است.
از روحانیون معزز، مدیران حوزوی، دانشگاهیان، پایگاههای بسیج و… هم انتظار میرود در مقابله تهاجم فرهنگی هدفمند و مدیریت شده سکوت نکنند و اجازه هنجار شکنی را ندهند و به وظیفه حداقلی خود عمل کنند.
شاید نفوذ و قدرت سیاسی این مال در بین شخصیتهای سیاسی کشور باعث خاموش بودن این تریبونها شده است، نفوذی که در دولت جدید نیز قدرت بیشتری پیدا کرده و بعید نیست در آینده اقدامات بدتری را در این مال شاهد باشیم.
در چنین شرایطی شاید استقرار سازمان تبلیغات اسلامی یا ستاد امر به معروف و نهی از منکر و یا دستگاههای مشابه در جزیره کیش یک ضرورت باشد و بتواند تا حدودی خلأ این سکوت را پر کند.
به هرحال تریبون پایگاه خبری کیشوندنیوز برای فعالان فرهنگی و مذهبی که علاقمند هستند موضوعات مربوط به جزیره را آزادانه بیان کنند همواره روشن است و میتوانند جهت همفکری و یا ارسال محتوا از طریق راههای ارتباطی این موضوعات را با ما در میان بگذارند.
یادداشت از: مرتضی رضائی مدیرمسئول پایگاه خبری کیشوندنیوز