به گزارش کیشوندنیوز، رئیس مرکز بهداشت کیش در جمع پرسنل بهداشتی درمانی مرکز ضمن تاکید بر افزایش آگاهی عمومی در مورد بیماریهای منتقله از پشه آئدس گفت:آموزش اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از گزش پشه و ابتلا به بیماری از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی ضمن تشریح نقش سیستم بهداشت و درمان در تشخیص، درمان و کنترل بیماری های منتقله از پشه آئدس به ارائه راهکارهای عملی برای کنترل پشهها در منازل و جوامع، اقدامات خودمراقبتی در کنترل پشه آئدس و مراقبت ها بر اساس نظام مراقبت سندرومیک تاکید کرد.
در ادامه دکتر رضانیا به تشریح بیماری های منتقله از آئدس پرداخت وافزود: بیماریهای منتقله از پشه مانند آئدس و مالاریا میتوانند به سرعت شیوع پیدا کرده و به اپیدمیهای انفجاری تبدیل شوند. همچنین این بیماریها علاوه بر تهدید سلامت افراد، میتوانند منجر به هدررفت منابع اقتصادی و آسیب به توسعه پایدار، صنعت گردشگری و سایر بخشهای اقتصادی و..جوامع شوند.
وی افزود: پشهی آئدس درصورت آلودگی به ویروس تب دانگ، این ویروس را به تخمهای خود نیز منتقل میکند و پشههای جدید تازهمتولدشده نیز، آلوده و ناقل این ویروس خواهند بود.
تشریح علائم بیماری، زیر گونه های مختلف تب دانگ، گروههای در معرض خطر ابتلا به این بیماریها، پیشگیری ازشیوع بیماری ،افزایش آگاهی و دانش پزشکان در مورد این بیماریها ،اجرای دقیق نظام مراقبت سندرومیک در تشخیص زودهنگام ، نظارت بر موارد بیماری، گزارش موارد مشکوک یا تأیید شده، و همکاری عمومی از دیگر موارد مطرح شده توسط پزشک مرکز بهداشت کیش بود.
در بخش دیگری از این برنامه نیلوفرصفری کارشناس بیولوژی و کنترل ناقلین مرکز بهداشت در خصوص اهمیت کنترل ناقلین ، انواع پشه، چرخه زندگی،انواع زیستگاههای لاروی، سختیهای کنترل پشه و راههای مبارزه با پشه با اولویت بهسازی محیط و استفاده از مدیریت تلفیقی در مبارزه با رشد و تکثیر آئدس مطالبی بیان کرد.
این کلاس آموزشی در سالن شهید همت مرکز خدمات جامع سلامت بوعلی و با حضور کلیه پرسنل بهداشتی و درمانی مرکز بهداشت برگزار شد.
انتهای پیام/ ۱۰۱۲
علاوه بر سم پاشی چراغ های ضد پشته رو میزی کافه رستورانها بگذارند