بنابر این گزارش، فرآورده های خام و گرم دامی از شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و قم به جزیره کیش وارد می شود که برای مصرف و استفاده شهروندان در ۱۴ قصابی توزیع می شود. همچنین آبزیان در جزیره کیش در ۳ مرکز از جمله بازار ماهی شامل ۱۲ غرفه و ۲ مرکز دیگر توزیع می شود.
اداره دامپزشکی کیش طی نه ماه نخست سال تعداد ۷۳۹ مرتبه از قصابی ها و سوپر مارکت ها، تعداد ۶۶۸ مرتبه از اماکن عمده فروش محصولات خام دامی و سردخانه ها، ۳۳۶ مرتبه از هتل ها و رستوران ها، ۳۷۳ مرتبه از پارک دلفین، باشگاه سوارکاری، کلینیک دامپزشکی و مراکز انباشت کود دامی و ۴۳۳ مرتبه از مراکز عرضه آبزیان بازدید کرده است.
یکی از اصلی ترین وظایف این اداره کنترل و نظارت سلامت محصولات و فرآورده های دامی و آبزیان، است که توسط کارشناسان این اداره تاریخ مصرف و نحوه و مکان نگهداری این محصولات بررسی می شود. در همین مدت ۵ مورد نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه، ۲ هزار و ۸۲۸ کیلوگرم از فرآورده های دامی معدوم، ۶ هزار و ۵۸ کیلوگرم از محموله های پروتئینی جهت تعیین و تکلیف توقیف، ۱۹ هزار و ۴۱۰ کیلوگرم از مواد پروتئینی مرجوع، ۱۷۰۰ رأس سم پاشی جایگاه دام ها و یک مورد ارسال پرونده متخلفان بهداشتی به دادگاه انجام شده است.
همچنین، علاوه بر صدور مجوز مصرف و کنترل محصولات خام دامی منجمد، محصولات خام دامی گرم و تخم مرغ، یک هزار و ۵۷۴ مرتبه بر ورود و خروج حیوانات اهلی نظارت و ۱۸۶ رأس نظارت بر شیوه ذبح بهداشتی گوسفند و بز در عید قربان انجام شده است.
شایان ذکر است، هر ماه حدود ۱۰۰ تن محصولات دامی منجمد در سردخانه های کیش ذخیره می شود که نیاز مصرفی ۲۰ روز کیشوندان و گردشگران را در شرایط نا مساعد آب و هوایی تامین می کند.