• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
11

گزارش عملکرد اداره غله و تعزیرات آرد و نان جزیره کیش

  • کد خبر : 2878
  • 06 بهمن 1395 - 11:56

بنابر این گزارش، تعداد ۲۹ واحد نانوایی سنتی از جمله ۹ واحد نانوایی بربری، ۱۲ واحد لواش، ۳ واحد تافتون و ۵ واحد سنگک و همچنین۴ واحد نانوایی فانتزی در مناطق مختلف جزیره کیش به فعالیت مشغول هستند.

به گزارش کیشوندنیوز و به نقل از اروابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نان همواره در نزد ایرانیان از جایگاه خاصی بر خوردار بوده و غذای اصلی مردم کشورمان را تشکیل می‌دهد. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز مردم، از نان تامین می‌شود. بی‌ شک تهیه، تولید و عرضه‌ نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود. در این راستا اداره غله و تعزیرات آرد و نان جزیره کیش سعی دارد تا کیشوندان  و گردشگران نان با کیفیتی را در جزیره کیش تهیه کنند.

بنابر این گزارش، تعداد ۲۹ واحد نانوایی سنتی از جمله ۹ واحد نانوایی بربری، ۱۲ واحد لواش، ۳ واحد تافتون و ۵ واحد سنگک و همچنین۴ واحد نانوایی فانتزی در مناطق مختلف جزیره کیش به فعالیت مشغول هستند.

در طول ۹ ماه نخست سال جاری، ۴ میلیون و ۱۶ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم انواع آرد از شهرهای بندر عباس به صورت دولتی و ازشیراز، تهران، کرج و گنبد کاووس به صورت آزاد تهیه شده است.

در این مدت اداره غله و تعزیرات آرد و نان هزار و ۱۰۱ بازدید از نانوایی ها انجام دادند. همچنین این اداره با همکاری مشترک مرکز توسعه سلامت کیش طی ۱۳۳ بازدید از نانوایی های فعال کیش، از ۵۹۸ قرص نان آزمایش جوش شیرین به عمل آوردند. مکان نانوایی ها نیز از نظر رعایت موازین بهداشتی نظارت شد و  ۳ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت تعطیل و به ۷ مورد از شکایات شهروندان در خصوص کیفیت نان رسیدگی شد.

شایان ذکر است،  با تمهیدات اندیشیده شده، انبارهای آرد نانوایی های جزیره به منظورتامین نیاز شهروندان و گردشگران همیشه به میزان ۲ هفته آرد مصرفی ذخیره دارند.

لینک کوتاه : https://kishvandnews.ir/?p=2878
تبلیغات بنری تلگرام

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.