کد خبر : 27244
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 اسفند 1401 - 2:52

با ماشین ۵ روز بیشتر میهمان نوروزی کیش نیستید

با ماشین ۵ روز بیشتر میهمان نوروزی کیش نیستید

دبیر ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی کیش گفت: مدت ماندگاری خودرو‌های مسافران نوروزی از ۲۵ اسفند در جزیره کیش پنج روز است.

به گزارش کیشوندنیوز به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، مرتضی رمضانی با اشاره به اینکه این مدت ماندگاری از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین در نظر گرفته شده است، گفت: خودرو‌های شخصی می‌توانند از بنادر چارک و آفتاب وارد جزیره کیش شوند و هزینه رفت و برگشت هر خودرو با کشتی، دو میلیون و چهارصد و چهل هزار تومان است.

وی افزود: جزیره کیش روزانه ظرفیت پذیرش هزار دستگاه خودرو را دارد و برای جلوگیری از ازدحام خودرو‌ها و ارائه خدمات از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین، روزانه به هزار خودرو مجوز ورود به جزیره کیش داده می‌شود.

دبیر ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی کیش گفت: مسافران برای ورود به جزیره کیش باید در سامانه پذیرش برخط خودرو به نشانی ticket.kishports.com نسبت به تهیه بلیط شناور اقدام کنند.

رمضانی خاطرنشان کرد: داشتن معاینه فنی، بیمه شخص ثالث، کارت شناسایی راننده، نظافت خودرو، برگه کاپوتاژ خودرو و عوارض بندری از شرایط ورود خودرو‌های شخصی به کیش است.

رمضانی افزود: جریمه‌های احتمالی خودرو‌های متخلف در روز‌های آینده اعلام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت از ورود کامیون، اتوبوس، مینی بوس، ون، تاکسی و وانت به کیش جلوگیری می‌شود.

رمضانی خاطرنشان کرد: این محدودیت شامل کامیون‌های حامل مواد غذایی و سوخت نمی‌شود.

 

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.