به گزارش کیشوندنیوز، حجت الاسلام احمد بی نیاز روز یکشنبه در آیین اختتامیه نخستین کنگره ملی شهدای غواص در جزیره کیش با بیان اینکه برگزاری کنگره ملی شهدای غواص پس از سال ها نشان از مظلومیت آنها است اظهار کرد: اما آنان همیشه راهگشای ما و انتظار می رود به صورت منظم این رویدادها برای گرامیداشت یاد و خاطر شهیدان دفاع مقدس به ویژه شهدای غواص برگزار شود.
وی افزود: با توجه به اینکه کیش اولین میزان کنگره ملی شهدای غواص است انتظار می رود یادمانی از آنان در این جزیره به عنوان المانی فرهنگی به صورت ثابت ایجاد شود که این اقدام از سوی متولیان برگزاری کنگره برنامه ریزی شده است.
امام جمعه کیش افزود: شهیدان که با نثار خون و جانشان با فداکاری ها توانسته اند انقلاب و ارزش های نظام را حفظ کنند بعد از شهادتشان هم گرامیداشت یادشان می تواند انقلاب، نظام اسلامی و تمامیت ارضی را بیمه می کند.
ممکن است بپسندید
-
نجات چهار صیاد گرفتار در دریا با اقدام تیم عملیاتی بندر تجاری کیش
-
فونبالیست جوان کیش روی نیمکت بزرگسالان استقلال تهران
-
آگهی استخدام در هتل ۵ ستاره – مرداد 1405
-
چرا محسن رضایی در رأس شورای عالی امنیت ملی؟
-
گلایه امام جمعه کیش از چاق شدن بدنه سازمان منطقه آزاد/ وضع فعالان اقتصادی کیش خوب نیست/ قرارگاه مردمی اقتصادی راه اندازی می شود