به گزارش کیشوندنیوز، یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار مهر درخصوص ادامه تردد انفرادی زائران به عراق گفت: پیش تر میان طرف ایرانی و عراقی درخصوص زمان توقف اعزامهای انفرادی اختلاف نظر وجود داشت.
وی ادامه داد: در برخی توافقات قرار بود ساعت ۲۴ امشب پایان عبور انفرادی زائران و گذر از مرز باشد و در برخی دیگر از توافقات قرار بود این عبور تا ساعت ۲۴ روز شنبه ادامه داشته باشد.
این منبع آگاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر رایزنی میان مرزبانی فراجا و طرف عراقی در جریان است تا مهلت عبور زائران از مرز زمینی به صورت انفرادی تمدید شود.
از روز سه شنبه هفته گذشته عبور زائران حسینی از مرز زمینی به صورت انفرادی و به مناسبت فرارسیدن روز عرفه آغاز شده است.
ممکن است بپسندید
-
پرچم عزت و مقاومت ملت ایران بر زمین نخواهد افتاد
-
اعزام هوایی و زمینی ۳۵۰ نفر از ساکنان کیش برای مراسم اربعین حسینی
-
کمکاری از هیچ مسئولی قابل پذیرش نیست و عملکرد مسئولان بعد از جنگ بررسی میشود/ تنگه هرمز با یاوهگویی و توئیتزدن باز نخواهد شد
-
جدول اوقات شرعی ماه مبارک رمضان 1404 جزیره کیش
-
سومین کنگره ملی شهدای غواص در کیش برگزار می شود