• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
4

نخوردن گوشت بلافاصله پس از ذبح دام

  • کد خبر : 25043
  • 20 خرداد 1401 - 19:20
نخوردن گوشت بلافاصله پس از ذبح دام

رییس اداره دامپزشکی کیش با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان و یا از طریق کنه منتقل و از انسانی به انسان دیگر قابل سرایت است، افزود: بلافاصله پس از ذبح گوشت را مصرف نکنید.

به گزارش کیشوندنیوز، دکتر سیدعلی سیفی افزود: افراد برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باید از دستکش برای خرد کردن گوشت پس از ذبح دام استفاده کنند.

وی افزود: متاسفانه در برخی مناطق بلافاصله پس از این که دام ذبح می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد که این روش احتمال انتقال بیماری را افزایش می‌دهد.

دکتر سیفی گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع این بیماری، مردم باید حتما گوشت خریداری شده را حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی‌گراد نگه دارند و سپس مصرف کنند.

رییس اداره دامپزشکی کیش تصریح کرد: مردم از خوردن جگر خام خودداری کنند و پیش از مصرف نیز ۴۸ ساعت آن را در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

دکتر سیفی خاطرنشان کرد: کارشناسان اداره دامپزشکی کیش بر ورود دام و همچنین محموله‌های گوشت به جزیره نظارت کامل دارند.

لینک کوتاه : https://kishvandnews.ir/?p=25043
تبلیغات بنری تلگرام

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.