پنجشنبه بیست آبان مصادف با روز ملی کیش کنسرت هنرجویان و اساتید آکادمی موسیقی آوای جزیره در سینما لبخند برگزار شد.
در این رویداد هنری که با همکاری هنرجویان و اساتید آکادمی آوای جزیره و مدیریت امور هنری سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد در بخش اول مجری پس از خوشامد گویی به معرفی کلی بخش های مختلف برنامه پرداخت و پیام مدیریت آکادمی آوای جزیره نیز به صورت ویدئو کلیپ روی پرده سینما نمایش داده شد.
سهیل زمانیان به موارد بسیاری اشاره کرد اما در بین آنها چیزی که بسیار جلب توجه میکرد این بود که برای برای اولین بار در ایران در این آکادمی دوره تقویت شنیداری خاصی برگزار می شود، دورهای مرتبط با توانایی شنیداری در سطح حرفهای که در بسیاری از مراکز آموزشی هنوز شناخته شده نیست.
در بخش دوم خانم ژابیز عسکر لمتری از هنرجویان ویلن مجموعه، شعری زیبا را در وصف کیش همراه با نوای پیانوی سهیل زمانیان بسیار با احساس اجرا کرد که به نظر میرسید انتخاب با سلیقهای برای شروع این رویداد هنری بود.
بخش سوم، اجرای گروه نوازندگان بلز خردسال بود که در همین آغاز برنامه شیرینی خاصی به کنسرت بخشید، این کودکان با اجرای قطعاتی زیبا فضای برنامه را تلطیف کردند، هماهنگ کردن خردسالان در این سن کاریست بسیار دشوار و حوصله و دانایی بالایی را می طلبد.
در بخش چهارم ارکستر ذهی کودکان متشکل از بیست و یک نفر از نوازاندگان آموزشگاه به اجرای قطعاتی از شینیچی سوزوکی پرداختند که هماهنگی آنها نیز نشان از آمادگی بالای آنها داشت.
در ادامه ی برنامه دو پیانیست خردسال به نامهای روهان کاکوان و آرمند بهاری به اجرای قطعاتی از یان تیرسن آهنگساز مشهور پرداختند. تسلط بالایی تکنیکی و کنترل تمرکز و دقت در اجرای آنها مثال زدنی بود و واکنش هیجانی تماشاگران بعد از این اجرا نیز در نوع خود جالب بود.
سپس در بخش پنجم این حس خوب با تکنوازی پیانو توسط سه هنرجوی جوان و نواختن قطعات لطیف و زیبای پریماورا از لودوویکو انائودی توسط آناهیتا امیر پور سعید، ایمپرومتو از فردریک شوپن توسط رامتین دلارام منش و صدف و مروارید از سهیل زمانیان با نوازندگی آرشید ناجی تکمیل شد.
در بخش ششم ارکستر ذهی متشکل از هفت نفر ازهنرجویان پیشرفته تر ویلن با اجرای قطعه رقص آتش استیج را به آتش کشیدند. این قطعه ی زیبا و دشوار توسط هنرجویان به قدری زیبا اجرا شد که تمام تماشاچیان به مدت حد اقل یک دقیقه با شور و هیجان به تشویق پرداختند.
در بخش هفتم اجرای گروه موسیقی سنتی آوای جزیره با کمانچه نوازی آقای سهیل زمانیان، تنبک نوازی آقای حسین فردی، تار نوازی آقای مهدی حبیبی و خوانندگی آقای ایمان نامی با اجرای زیبای سه قطعه خاطره انگیز مرغ سحر، ز من نگارم و تصنیف سپیده به حال و هوای کنسرت رنگ و بویی ایرانی بخشید. اشکالاتی در نحوه صدابرداری سالن مشهود بود که البته با تبحر و تجربه گروه کنترل شد و در کل اجرای خوبی بود.
در بخش هشتم تک نوازیهای زیبای پیانو ادامه داشت و بعد از هنرنمایی گروه موسیقی سنتی آوای جزیره، پیانست های نابغه و کم سن و سال اما بسیار با استعداد روی صحنه آمدند. ماهور حبیبی شش ساله با قطعات فردا تو می آیی و هستی مرادی پور ده ساله نیز قطعه نول بیانچ را تقدیم حضار کردند. این اجراها به خوبی نشانگر تلاش و کوشش مجموعه ی حرفه ای آوای جزیره و هنرجویان بسیار با استعداد این جزیره است.
در بخش نهم اما دونوازی قطعه بسیار زیبای شیندلرزلیست به آهنگسازی جان ویلیامز که به یادبود جنگ جهانی دوم ساخته شده و به نوازنده شهیر ویلن یعنی اسحاق پرلمن تقدیم گردیده است توسط آقای سهیل زمانیان و آقای سیاوش رستمی اجرا شد.
آخرین اجرا نیز دونوازی زیبای ویلن و پیانو توسط هنرجویان احسان و محسن محسنی از قطعه ی زیبای سیمین بری بود.
سپس در بخش پایانی مراسم با دعوت از استاد کیومرث صیاد، سهیل زمانیان ، حسین فردی و مهدی حبیبی بخش اهدای گواهینامههای پایان دوره افرادی که موفق به اتمام دوره خود شدهاند و همینطور لوح تقدیر افرادی که تلاش و پیشرفت چشمگیر داشتهاند آغاز گردید.
خانم سانیا درخشان پناه، آقای سیاوش رستمی و خانم پرنیا سیدین موفق به دریافت گواهینامه مربی گری سطح یک و آقای رامتین دلارام منش و خانم آناهیتا پورسعید و آقای ایلیا مومنی نیز موفق به دریافت گواهینامه اجرای سطح یک گردیدند.
از هنرجویان : آرمند بهاری، هستی مرادی پور، ژابیز عسکر لمتری، یاسین جنتی، نوید روزبهی نیز به پاس تلاش و کوشش چشمگیر تقدیر به عمل آمد.