کد خبر : 21236
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1399 - 4:55

اهدای لوح تقدیر به دو واحد پذیرایی دارای نمایندگی خارجی در جزیره کیش

اهدای لوح تقدیر به دو واحد پذیرایی دارای نمایندگی خارجی در جزیره کیش

مدیر نظارت بر خدمات گردشگری کیش، تقدیر و تکریم از مراکز پذیرایی که مردم‌داری، کیفیت و اصول تشریفات و خدمات به گردشگران را رعایت می‌کنند را امری ضروری دانست.  

به گزارش کیشوند نیوز، علی ابراهیمی معینی مدیر نظارت بر خدمات گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه روند بازدید و نظارت بر حوزه‌های مختلف خدمات گردشگری کیش امروز از دو رستوران “سایرم” از کشور ترکیه و “مرزالتس” آلمان با منشا نمایندگی خارجی در بازار کوروش برند سنتر با اهدای لوح سپاس به امضاء معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش تقدیر به‌عمل آورد.

وی در این بازدید و مراسم تکریم گفت: همانطور که با متخلفین در حوزه‌های گردشگری برخورد می‌شود واجب و ضروری است از مراکز پذیرایی و خدمات گردشگری که آبرومندانه ضمن صیانت از جایگاه کیش با ارایه خدمات کیفی و مناسب موجبات رضایت مشتریان و گردشگران را فراهم می‌کنند تقدیر و حمایت شود.

ابراهیمی افزود: امروز خوشحال هستیم با عنایت به مشکلات متعدد اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه دو سرمایه گذار محترم با تلاش و پیگیری و ریسک فروان توانستند برندی خارجی آن هم با کسب نمایندگی تام را وارد جزیره کرده و فعالیت نمایند.

وی عنوان کرد: مطمئناً سازمان منطقه آزاد کیش حمایت‌های لازم از ورود و فعال شدن برندهای معتبر داخلی و خارجی را سرلوحه کار خود دارد و در بحث واردات تجهیزات و امکانات با تخفیفات مناسب سعی در تسهیل امور چنین واحد‌های برخواهد آمد.

مدیرنظارت بر خدمات گردشگری کیش گفت: ملاک ما برای انتخاب مراکز جهت تکریم و تقدیر در حوزه های گردشگری به چند بخش کیفیت خدمات ارایه شده، مردم داری، رعایت قوانین و شیوه نامه‌های ابلاغی خلاصه می‌شود.

وی افزود: آموزش پرسنل جهت نوع برخورد با مشتری و تشریفات از نکات مهم و خلأ بزرگ در صنعت گردشگری کیش است که امیدواریم فعالین محترم در تمام حوزه‌های گردشگری آموزش اصولی و کاربردی پرسنل استخدامی را سرلوحه امور خود قرار دهند.

در ادامه کامبیز رباطی سرمایه گذار رستوران سایرم ترکیه گفت: این برند در سال ۹۶ پس از مذاکرات متعدد و رفت و آمدهای اولیه و بازدید مالکین اصلی طرف ترک از امکانات ما در کیش، شرکت اینجانب را به‌عنوان نمایندگی انحصاری در ایران و‌ با ثبت در سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکار به مدت ۵ سال با قابلیت تمدید مجدد، انتخاب کردند.

رستوران سایرم در کیش

وی عنوان کرد: در ابتدای کار کلیه لوازم و تجهیزات و حتی مواد اولیه با ۳ دستگاه تریلر از ترکیه به جزیره کیش ترانزیت شد و با حضور مسئولین برند سایرم افتتاح و راه اندازی شد.

رباطی اظهار داشت: تا انتهای سال ۹۸ تعداد ۵ نفر پرسنل ترک در مجموعه فعال بودند ولی به‌جهت مشکلات ارزی به اجبار پرسنل ایرانی پس از سپری کردن آموزش‌های لازم توسط پرسنل ترک جایگزین آن افراد شدند.

وی ادامه داد: طی مدت یاد شده تمام مراحل کار از جمله تهیه و ترکیب مواد اولیه  زیر نظر مسئولین سایرم به‌صورت حضوری و ویدئویی تحت کنترل و نظارت بوده است.

مالک رستوران سایرم بیان داشت: برند سایرم در کشور ترکیه بیش از ۴۰ شعبه دارد و طی مدت مذکور افراد بیشماری از شهرهای کشور درخواست نمایندگی کردند که موارد دریافتی در حال بررسی است.

وی افزود: هدف و اولویت ما در ارایه خدمات پذیرایی حفظ و بالا بردن کیفیت در کنار متعادل نگه داشتن قیمت ها است.

رستوران مرزالس در کیش

خانم هانیه سادات صفی زاده مدیر برند مرزالتس کیش نیز گفت: در انتهای سال ۹۶ پس از کسب نمایندگی این برند در کشور آلمان شهر هامبورگ، به‌عنوان نمایندگی انحصاری با ثبت در اتاق بازرگانی ایران و آلمان و سفارت ایران در فرانکفورت این نمایندگی به ثبت رسمی و ترجمه شده بین المللی رسیده و پس از آن در جزیره کیش ثبت کشوری گردید.

وی افزود: کلیه تجهیزات با سرمایه ای بالغ بر ۲۵۰ هزار دلار از مبدا تهیه و ارسال و در کیش‌ مستقرر گردید و با ۷ نفر پرسنل که ۲ نفر از آنها خارجی بودند به مدیریت اینجانب به‌صورت رسمی آغاز به کار کرد.

صفی‌زاده اظهار داشت: در ابتدای کار ۲ نفر  نیروی مجرب خارجی برای آموزش و راه اندازی رستوران جذب شد و به مرور بعد از آموزش دیدن پرسنل ایرانی و به‌علت وجود نوسانات شدید ارز پرسنل خارجی مرخص شدند.

مدیر رستوران مرزالتس افزود: کلیه مواد و چاشنی‌ها و دستورالعمال‌های ترکیبی تحت کنترل و نظارت مالکین اصلی برند در مبدا وارد و تهیه و طبخ و سرویس ارائه می‌شود.

وی گفت: طی ۲ سال گذشته همواره کیفیت محصولات ما روی اصول ابلاغی از طرف خارجی به یک منوال بوده و بر اساس نظرسنجی از مشتریان رضایت حداکثری حاصل گردیده است.

صفی‌زاده عنوان کرد: با تمام این تفاسیر مجموعه مرزالتس ضمن بالا بردن سطح کیفی و ارتقاء بخشیدن به نحوه سرویس‌دهی سعی کرده در ایجاد تنوع محصول و تامین ذائفه مختلف مشتریان موفق عمل کنیم.

وی در ادامه به افتتاح شعب جدید در چند شهر کشور پس از اتمام اپیدمی کرونا اشاره کرد و افزود: از مدیریت نظارت بر گردشگری سازمان بابت ایجاد نظم و انضباط کافی و نظارت و کنترل رستوران‌ها و مراکز خدمات گردشگری ممنون هستیم.

مدیر رستوران مرزالتس در کیش گفت: مطمئنا حمایت‌های لازم از سرمایه گذاران واقعی و توانمند می‌تواند ضمن ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاری و فعالیت گسترده در بالا بردن جذابیت‌های گردشگری کیش موثر واقع شود.

انتهای پیام/ ۱۰۱۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php