• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
8

تجاری سازی و ایجاد فناوری های جدید در منطقه آزاد کیش

  • کد خبر : 19331
  • 22 تیر 1399 - 4:21
تجاری سازی و ایجاد فناوری های جدید در منطقه آزاد کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت:با همکاری سه جانبه میان سازمان منطقه آزاد کیش،دانشگاه علم و صنعت و سازمان حفاظت محیط زیست،تجاری سازی و ایجاد فناوری های جدید در حوزه دریا و محیط زیست منطقه آزاد کیش محقق می شود.

به گزارش کیشوند نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مراسم انعقاد تفاهم نامه سه جانبه با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، سید محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیریت، مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش، داریوش سلیمی دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناوری، جبارعلی ذاکری سردرودی رئیس دانشگاه علم و صنعت و احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست با محوریت “شناسایی مشکلات زیست محیطی، تجاری سازی و ایجاد فناوری های جدید، رفع چالش های ملی و منطقه ای” صبح سه شنبه ۱۷ تیر در مرکز همایش های بین المللی کیش، سالن رازی برگزار شد.

غلامحسین مظفری با بیان این که امضای تفاهم نامه سه جانبه نقطه آغاز اقدامات اجرایی در “حوزه دریا و محیط زیست” موجب توسعه فناوری های تامین آب و انرژی خواهد شد گفت: در زمینه های توسعه پایدار اقتصادی و دریایی، شهر سبز، حمل و نقل پاک، اجرای سیاست های توسعه دریا محور، مقابله با آلودگی های دریایی، راه اندازی سامانه هشدار و ردیابی آلودگی، توسعه آموزش و پژوهش در حوزه حفاظت از محیط زیست دریایی، با همکاری سه جانبه ” سازمان منطقه آزاد کیش، دانشگاه علم و صنعت، سازمان حفاظت محیط زیست” تحقق می یابد.

مظفری با اشاره به ویژگی های جزیره کیش که منتج به اقداماتی در حوزه های مختلف از جمله محیط زیست شده است گفت: بخشی از ویژگی های جزیره کیش در حوزه های “دریا و محیط زیست دریا” منحصر به فرد است و به همین منظور سازمان منطقه آزاد کیش و بخش های علمی کشور و سازمان حفاظت از محیط زیست که متولی اصلی کار است؛ حفظ و ارتقای محیط زیست را به عنوان راهبردی های اصلی در اولویت کار خود قرار دادند.

وی در خصوص ظرفیت های جزیره کیش که در میان چهار منطقه دنیا از اکسیژن خالص برخوردار است اظهار داشت: با توجه به این که پتانسیل ها و ظرفیت های جزیره کیش در منطقه و کشور بی نظیر است؛ با هدف حفظ و توسعه جزیره کیش به عنوان یکی از جزایر بزرگ مرجانی در دنیا، مجموعه اقدامات مناسبی در این حوزه انجام شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اهداف کلان برنامه های راهبردی این سازمان را در قالب “اسناد بالادستی، طرح جامع، برنامه عملیاتی سه ساله” بر شمرد و افزود: بر اساس آیین نامه های تدوین شده اصلی ترین فعالیت شرکت های دانش بنیان مرکز نوآوری کیش در حوزه های ” دریا، اقتصاد دریا و سواحل است و می تواند به عنوان یک الگویی در کشور مطرح شود.

غلامحسین مظفری در ادامه خاطر نشان کرد: با انعقاد این تفاهم نامه ظرفیت های جزیره کیش در قالب یک مجموعه و همکاری های مشترک موجب هم افزایی در حوزه های دریا و محیط زیست دریای منطقه آزاد کیش خواهد شد.

مظفری امضای تفاهم نامه سه جانبه را برای کسانی که در حوزه پژوهش با موضوع دریا و اقتصاد دریا علاقمند به فعالیت هستند مثبت ارزیابی کرد و گفت: ضمن این که این منطقه دارای بستری مناسب برای همکاری در زمینه های مختلف است، سازمان منطقه آزاد کیش نیز به عنوان مجموعه حاکمیتی تمام امکانات موجود را برای فعالیت در این حوزه ها به کار خواهد گرفت.

در ادامه این نشست احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست بر لزوم اهمیت بهره گیری از “صندوق ملی محیط زیست” بر فعالیت های دریا و حفظ محیط زیست دریا اشاره داشت و گفت: در حوزه های دریا در محدوده جزیره کیش با مشارکت دانشگاه ها می توان کارهای بزرگی را انجام داد.

احمد رضا لاهیجان زاده با بیان این که رویکرد و توسعه به سمت سواحل کشور است افزود: با حفظ پتانسیل و ظرفیت های موجود می توانیم توسعه را با رعایت الزامات انجام دهیم تا از منافع آن تمام کشور بهره مند شوند.

جبارعلی ذاکری سردرودی رئیس دانشگاه علم و صنعت در خصوص گام های دوم و مشارکت دانشگاه علم و صنعت در جزیره کیش و حمایت از مراکز نوآوری دانشگاه و شکل گیری پژوهشکده محیط زیست اظهار داشت: ویژگی انعقاد تفاهم نامه سه جانبه باعث می شود سازمان حفاظت از محیط زیست در کنار دانشگاه و سازمان منطقه آزاد کیش قرار بگیرد و این می تواند اقدام برای فعالیت های مشترک بعدی با مراکز علمی و پژوهشی کشور باشد.

ذاکری با بیان این که با همت دانشگاه علم و صنعت رونمایی هایی از فعالیت در حوزه دریا و محیط زیست دریا انجام شده است گفت: امیدواریم بخش های اجرایی که ۹۰ درصد آنها به وزراتخانه ها مربوط می شود از این ظرفیت های ایجاد شده استفاده خوبی داشته باشند.

شایان ذکر است در مراسم انعقاد تفاهم نامه سه جانبه” سازمان منطقه آزاد کیش، دانشگاه علم و صنعت،سازمان محیط زیست” عباس طائب رئیس هیئت مدیره صندوق سرمایه گذاری و خطرپذیر دانشگاه علم و صنعت، نماینده معاون مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یونس نظری مدیر دپارتمان ارتباط صنعت و دانشگاه سازمان مدیریت صعنتی، محمد ذوالقدری مدیرعامل شرکت ریل پرداز آفرین از بخش خصوصی حضور داشتند.

لینک کوتاه : https://kishvandnews.ir/?p=19331
تبلیغات بنری تلگرام

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.