کد خبر : 14913
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹

اجرای طرح نظارت و بازرسی های بهداشتی در نوروز ۹۸

اجرای طرح نظارت و بازرسی های بهداشتی در نوروز ۹۸

تیم های ویژه نظارت بر بهداشت در راستای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران در نوروز ۹۸ فعال می شوند.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از فعال شدن تیم های ویژه نظارتی در راستای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران داخلی و خارجی جزیره کیش خبر داد و گفت: تلاش  مرکز توسعه سلامت کیش بر این است که از ۱۵اسفند۹۷ تا پایان تعطیلات نوروزیسال۹۸ با راه اندازی تیم های نظارتی خود ، تمامی اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی، بهداشتی را به صورت مستمر مورد بازرسی قرار دهند.

دکتر رضانیا با اشاره به ورود حجم زیاد مسافران و  میهمانان نوروزی و گردشگران در ایام نوروز افزود : این طرح نظارتی در قالب۶تیم نظارتی به صورت اکیپ دو نفره برای از اماکن حساس و میهمان پذیرها  رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، فست‌فودها، نانوایی‌ها، بیرون‌برها و مراکز عمده‌فروشی مواد غذایی انجام می شود.

رضانیا هدف از اجرای این طرح را بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی در صنوف به منظور  فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز بیان کرد و گفت: مهمترین مبحث ما ایمنی و بهداشت و کیفیت مواد غذایی است و انتظار می رود همه صنوف با بازرسان بهداشتی همکاری و بر اساس این طرح، تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضه‌کننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کنند.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش افزود: رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دریافت کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است که بازرسان بهداشتی بر آن نظارت میب کنند.

گفتنی است جزیره کیش با مساحت ۹۱ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر۳۷ هزار نفر، سالانه میزبان حدود دو میلیون گردشگر است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php