به گزارش کیشوند نیوز، دکتر رضانیا گفت: با توجه به حساسیت فصل تابستان و نظارتهای ویژه بر آب و غذا در سطح شهر و به منظور حصول اطمینان از سلامت آن، در تیر ماه امسال ۵۲۳ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و آرایشی در جزیره کیش صورت گرفت که در این راستا بازرسان بهداشت محیط ۱۷مورد نمونه برداری آب از نظر میکروبیولوژی را انجام دادند و تعداد ۲۹ مورد انواع مواد غذایی جهت بررسیهای میکروبی، شیمیایی و قابلیت مصرف انسانی، مورد آزمایش قرار داده شد.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با تاکید بر اهمیت نظارت بر واحدهای نانوایی در جزیره کیش گفت: این واحدها نقش مهمی در تأمین و ارتقای سطح سلامت مردم را دارند و از این رو در گشتهای مشترک و فردی این مراکز توسط بازرسان بهداشت محیط ۲۶ مورد نمونه برداری نان در این ماه انجام شد.
دکتر رضانیا نظارت بر فعالیت صنوف تهیه و توزیع مواد خوراکی و انجام بازدیدهای بهداشتی را از جمله وظایف و ماموریتهای واحد بهداشت محیط این مرکز برشمرد و افزود: این نظارتها بهصورت مستمر انجام میشود که ۳ مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک، ۵۰ مورد صدور صلاحیت بهداشتی، صدور ۷۳۵ کارت بهداشتی، معرفی ۴ متخلف به دادگاه و رسیدگی به ۸ مورد شکایات بهداشتی واصله به بهداشت محیط از اقدامات انجام شده در تیرماه است.
رضانیا با تأکید بر اینکه نظارت کارشناسان بهداشتی در راستای حفظ سلامت عمومی با توجه به گرمای هوا تشدید میشود، از شهروندان خواست تا علاوه بر توجه به توصیههای کارشناسان بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ و شماره تلفن ۰۷۶۴۴۴۲۳۳۱۱ مسئولان مرکز را مطلع کنند.