با توجه به گرمای هوا و قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان با هدف حفظ سلامت روزه داران، کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش ضمن بازدید از تمامی مساجد و حسینیه ها در خصوص موارد بهداشتی به دست اندرکاران پذیرایی از روزه داران آموزش های لازم را ارائه می کنند.
به گفته خلیل علیرضایی زاده کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش علاوه بر نظارت بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، بازدید از اماکن حساس مانند کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و انواع شیرینی پزی ها، رستوران ها، طباخی ها و عرضه کنندگان حلیم، آش و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان از دیگر اقدامات کارشناسان مرکز توسعه سلامت است.
گفتنی است، شهروندان جزیره کیش می توانند برای طرح سئوالات، شکایات، نظرات و پیشنهادات خود از طریق سامانه ۱۹۰و شماره تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ با مرکز توسعه سلامت کیش ارتباط برقرار کنند.